ساحلانه مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 230 عنوان شوهرم میوه نمیگیره برا خونه 201 بازدید | 10 پست تومحله ای میشینیم که پره میوه فروشه خیلی خیلی کم پیش میاد میوه بگیره..همین الانم روموتوربودیم انجیرکوهی دیدم هرچقدربهش گفتم بگیراصلاتوجهی نمیکرد..نمیدونم چراجواب بچه ها این فقط اینجوری دراومد..مقایسه نمیکنم اصلاخودمو باکسی ولی جاریم میگه ماهمیشه توخونمون میوه داریم یه شب نباشه نمیتونیم..نمیدونم چراانقدرمقاومت میکنه بااینکه پولم داره 1403/06/08 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآبرنگ عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 163 بهش بگو پول وقتی خرج خودت خوردنت و زن و بچت نکنی چه ارزشی داره
1347nazi عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 5974 برای خوردن که من هیچ وقت مقاومت نمیکنم😅چرا نمیگیره خب خودشم میخوره که ❤️🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️🔥1403/6/2👶🏻
bestlady عضویت: 1394/05/25 تعداد پست: 20967 از اول اهل خرید میوه نبوده؟؟چیزای دیگه میخره؟؟بعضی ها مثل ما میوه خورن .باید یخچالمون پر میوه باشه .ولی بعضی ها کمتر استفاده میکنن و نهایت دو مدل میوه ...اهلش نیستن ..ولی اینکه اصلا نخره خوب نیست !!!نمیشه که
ساحلانه مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 230 بهش بگو پول وقتی خرج خودت خوردنت و زن و بچت نکنی چه ارزشی داره آخه قهرمیکنه چندروزاینوبگم..نمیدونم چجوری بهش بگم آخه رومم نمیشه بگم خودش بایداین چیزارو بفهمه
دخترآبرنگ عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 163 آخه قهرمیکنه چندروزاینوبگم..نمیدونم چجوری بهش بگم آخه رومم نمیشه بگم خودش بایداین چیزارو بفهمه باید روت بشه خواهر این حق و حقوقته دیگه میوه خوردن چیه ک ادم باید بخاطر اینم حسرت بخوره بره ببینه بقیه تو خونشون دارن اون نداره
ساحلانه مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 230 از اول اهل خرید میوه نبوده؟؟چیزای دیگه میخره؟؟بعضی ها مثل ما میوه خورن .باید یخچالمون پر میوه باشه . ... منم مثل شماخیلی اهل میوه م تابستون اومدوتموم شدولی هنوزچشمم سیرنشده ازمیوه هاش انقدر که کم میگیره..آره چیزایه دیگه میگیره
ساحلانه مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 230 باید روت بشه خواهر این حق و حقوقته دیگه میوه خوردن چیه ک ادم باید بخاطر اینم حسرت بخوره بره ببینه بق ... روم نمیشه بگم بخدا آخه توراه که داشتیم میومدیم چندسری گفتم اگه بازمیگفتم آخرش میخاس برگرده سرم دادبزنه مگه میوه ندیده ای
دخترآبرنگ عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 163 روم نمیشه بگم بخدا آخه توراه که داشتیم میومدیم چندسری گفتم اگه بازمیگفتم آخرش میخاس برگرده سرم دادبز ... اخه چطور دلش میاد بخاطر یه میوه بخاطر چیزای بی ارزش دلتو بشکونه لعنت ب همه چی من خودم از یه جای دیگه هم دلم پره اگه میتونی بیا اخرین تاپیکم
ساحلانه مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 230 برای خوردن که من هیچ وقت مقاومت نمیکنم😅چرا نمیگیره خب خودشم میخوره که این خونه خودش بهش نمیچسبه هیچی..میره اینوراونور مفت خوری بیشترمیچسبه بهش..نمیدونم خودمم روم نمیشه برم آبمیوه فروش بگیرم