2777
2789

هر کی میدونه بگه

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
رشته م کامپیوتر هست سوال داری بپرس

برای کار با اکسل ک خیلی برام مهمه یه بپ تاب میخوام 

ویژگی هاش چجوری باید باشه قیمت مناسب میخوام زیاد نمیخوام هزینه کنم

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کار با اکسل ک خیلی برام مهمه یه بپ تاب میخوام ویژگی هاش چجوری باید باشه قیمت مناسب میخوام زیاد ...

ببین گرافیک بالا نمی‌خواد ، حافظه هم تا ۲۵۶ یا ۵۱۲ خوبه SSD  باشه ایسوس خوبه من خودم دارم تو برو چند تا مدل بهت معرفی کنن بعد بیا بگو مدل ها رو بهت بگم از بین اونا چیو دقیق انتخاب کنی اینطوری راحت تره

یک عدد دانشجوی مهندسی 🥰✨
ببین گرافیک بالا نمی‌خواد ، حافظه هم تا ۲۵۶ یا ۵۱۲ خوبه SSD باشه ایسوس خوبه من خودم دارم تو برو چند ...

خب توی اسنپ یدونه پیدا کردم اینه 

ببین گرافیک بالا نمی‌خواد ، حافظه هم تا ۲۵۶ یا ۵۱۲ خوبه SSD باشه ایسوس خوبه من خودم دارم تو برو چند ...

این قیمتش 17 

خوبه ب نظرت واس کار با اکسل برای تابع و اینا اوکیه؟ 

این کارت رو راه میندازه ولی آنلاین نگیر حتما از یه جای مطمئن بگیر

عه اخه قسطیه بدون کارمزد اگ خوبه سفارش بدم 

این کارت رو راه میندازه ولی آنلاین نگیر حتما از یه جای مطمئن بگیر

بیشتر برای حسابداریو زدن تابع تو اکسل میخوام

نه عزیزم اطمینانی نیست

این چطوری حضوری میرم ولی این ب درد کارم میخوره 

مرسی از راهنماییت🥺❤