2777
2789

من فک می کردم شیر محلی دیگه افزودنی نداره

تا اینکه یکی گفت

مسئول پخششون برای اینکه خراب نشه مواد نگه دارنده میریزن

ناراحت شدم

واقعا فک می کردم این شیر سالمتره

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

😑😵‍💫

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمی ریزن بجاش آب می ریزن بعضیاااا خیلی نامردن 

یک هفته ای هم فاسد میشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

اتفاقا تو شیر محلی میریزن فقط 

استفادش خیلی ساله تو کارخونه ها ممنوعه و اصلا پروانه بهداشت نمیدن اگه بریزن 

کارخونه ها فقط با پاستورزه و استریلیزه کردن مدت نگهداری رو میبرن بالا 

ولی ۹۹ درصد لبنیاتیا از پیش خودشون میریزن مواد نگهدارنده با اینکه ممنوعه 

من شنیدم وایتکس و ریکا هم میزنن

چرا باید بریزن؟

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

شیر محلی زمانی سالمه که خودت از روستا ازشخصی که گاو وگوسفند داره ومیدوشه بخری درغیر اینصورت دکتر میگفت اصلا از لبنیاتیا ومغازها به هیچ عنوان شیرمحلی نگیرین اصلا معلوم نیست چیه ضررش خیییلی بیشترازپاستوریزه هاس 

اتفاقا تو شیر محلی میریزن فقط استفادش خیلی ساله تو کارخونه ها ممنوعه و اصلا پروانه بهداشت نمیدن اگه ...

ولی من فک میکردم پاستوریزه ها مواد نگه دارنده دارند

و محلی سالمتره

مواد نگهدارنده دیگه افتاده دست مردم عادی

شیرو نشنیدم

ولی رب خانگی رو شنیدم اینایی که رب خانگی  درست می کنن میفروشن همینجوری بی حساب کتاب میریزن

تبلیغم می کنن مال ما رو بزاری بیرون یخچال حتی اگه نصفه هم باشه درشم باز باشه کپک نمیزنه

خدا نگذره ازشون

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
مواد نگهدارنده دیگه افتاده دست مردم عادیشیرو نشنیدمولی رب خانگی رو شنیدم اینایی که رب خانگی درست می ...

اره بخدا

آدم می ترسه از همه چی

ولی من فک میکردم پاستوریزه ها مواد نگه دارنده دارندو محلی سالمتره

نه پاستوریزه فقط با دمای خیلی بالا جوشونده میشه و باکتری هاش از بین میره 

کلا بهترین لبنیات برای مصرف لبنیات استریلیزه کم چربه