2777
2789

سلام دوستان 

من یازدهمم رشته ‌ام هم ریاضیه امسال میرم دوازدهم 

در مورد مشاوره و کلاس های بیرون سوال داشتم و کسی هم نیست که راهنماییم کنه با هر مشاوری حرف میزنم طبق نفع خودش راهنماییم میکنه

ازتون میخوام هرکی هر تجربه ای در مورد مشاور و کلاس های بیرون داره بهم بگه دعاتون میکنم 

من واقعا الان موندم چیکار کنم مدرسه دولتی برم با کلاس های بیرون یا غیر دولتی برم 

ار چه منابعی استفاده کنم 

دوره های تدریس و تست غیر حضوری بردارم یا نه 

مشاور بگیرم یا نه 

واقعا موندم چیکار کنم اینم بگم پایه درسیم ضعیفه 

به نظرتون خودم بخونم یا کلاس های قلمچی رو بردارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر مدرسه غیرانتفاعی شرایطشو داشته باشی خیلی خوبه 

کلاس های انلاین فکر میکنم الان بهتر باشه چون اون زمان رفت و امد و خستگی رو اصلا نداره و نفهمیدی دوباره از اول میبینی البته با دبیرای معروف

کلاس غیر حضوری با دبیرای خوب بردار کتابی که میگن با جزوه خودشونو تهیه کن 

تست زیاد بزن 

چون تازه میخوای شروع کنی به هیچ وجه ازمونای قلمچی رو نرو 

خودت برنامه بریز و تو خونه ازمون بزن 

من رشتم ریاضی نبودع دبیرا رو نمیشناسم ولی توی تلگرام میتونی ببینی کی بهتره

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

عزیزم اگر مدرسه غیرانتفاعی شرایطشو داشته باشی خیلی خوبه کلاس های انلاین فکر میکنم الان بهتر باشه چون ...

اخه رفتم قلمچی میگه مدارس راهنمایی فقط تورو سوسول میکنن و کشش ندارن تا آخر خوب پیش برن

کلاس غیر حضوری خودمم موافقم ولی نمیدونم یه کلاس خوب با دبیر های معروف از کجا پیدا کنم

من یه تاپیک دارم که از تجربه های کنکورم نوشتم اونو بخون امیدوارم کمکت کنه 

چون میگی پایه ی ضعیفی داری اگه مبحثی رو متوجه نمیشی کلاس برو براش یا معلم خصوصی بگیر 

اگه مدرسه غیر انتفاعی عالی میشناسی و شرایطش رو داری اونجا بری بهتر از کلاس های قلمچی هست 

از این نظر میگم تو بری مدرسه کلی خسته میشی حالا فکر کن بخوای کلاس های بیرونم بری دیگه بدتر میشه اگه بتونی غیرانتفاعی خوب بری که باهات همه چی کار کنن عالیه در غیر این صورت کلاس های تاملند و .... شرکت کن 

زیاد به مدرسه خوب و بد دل نبند ، زیست با درسنامه خیلی سبز بخون ، شیمی ام با درسنامه و کلاسای آلا ، ریاضی معین کرمی ، فیزیک ام اگه خیلی ضعیفی قضاتی یا نوکنده . مشاورم میتونی نگیری اگه خودت میتونی بخونی ، هر شبم ۱۰ تا مسئله شیمی کار کن