2777
2789
عنوان

سوال راجب درد تتو بدن

128 بازدید | 10 پست

دیروز تتوزدم بدون بی حسی زد برام امروز از صب وحشتناک درد می‌کنه پماد زدم بهش ولی دیگه اینقدر درد داره دارم میمیرم 

بنظرتون طبیعیه ؟ یا زیاد سوزنو فرو کرده داغون شدم 

چرا بی حسی نزد برات؟ کجات تتو زدی؟به نظر من تتو درد نداره

گفت با بی حسی بزنم بعدا رنگش پخش میشه بدون بی حسی قشنگتر میشه طرحت ، رونم ، منم قبلا مچ دستمو زدم ولی با بی حسی هیچ دردی حس نکردم ولی این از صب داره می‌کشه منو 

قرمز شده دردم می‌کنه میسوزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت با بی حسی بزنم بعدا رنگش پخش میشه بدون بی حسی قشنگتر میشه طرحت ، رونم ، منم قبلا مچ دستمو زدم ول ...

اخه رو استخون و اینا هم نیست ک بگم درد میگیره

میخوای یه دکتر برو 

من نظر خاصی ندارم حقیقتا

منم زدم ولی بعدش درد نداشت دیگه کدوم قسمت از بدن زدی

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
رونم ، قرمز شده دورش میسوزه از صب ک بیدار شدم

طبیعی نیست برو دکتر بنطرم چون بعدش اصلا درد نداره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔