2777
2789

خیلی تحقیق کردم تو نت راجبش

هزینه شم معقول بود 

یک ساعت دیگه هم نوبتمه

حالا الآن دارم به این فکر میکنم که خجالت میکشم ازش.

چون می‌خوام از گذشته و تروما های زندگیم بگم 

دنیا به کام دیویدشونه...

خجالت نداره

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا کارشونه خجالت نداره

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

منم باید بگیرم به جز خجالت احساس میکنم آخرش میگه خب به من چه🥲

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

به چشم خواستگار بهش نگاه نکن خجالتت می‌ریزه 

حتی اگر متاهل هم هستی به این چشم بهش نگاه نکن اگر از نقص ها و مشکلاتت بگی تو چشمم جذاب نیستی و بد بنظر میای

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

منم باید بگیرم به جز خجالت احساس میکنم آخرش میگه خب به من چه🥲

پیش مشاور دلسوز بری همچین چیزی نمیگه 

ولی اگر دیدی جلسات الگول خیلی خوب داره گوش میده و کمتر حرف میزنه بدون داره اسکن می‌کنه تورو از بی توجهیش نیست

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

وای منم این مشکلو دارم 🤦حالااون هیچی مشاوری ک پیشش می‌رفتم خیلی کراش بود روم نمیشد با خودش حرف بزن حالا دانشجو های مرد جوونشم کنارش مینشت تا کاریادبگیره انقد استرس می‌گرفتم آخرم نرفتم دیگه

وای منم این مشکلو دارم 🤦حالااون هیچی مشاوری ک پیشش می‌رفتم خیلی کراش بود روم نمیشد با خودش حرف بزن ...

من کلاس کنکور رفته بودم تو حال تو بودم معلمش یه مرد خوشتیپ بود😂😂😂