2777
2789
عنوان

ماه پشت ابر نمیمونه

118 بازدید | 16 پست

خانما میدونم عنوانم بی ربطه ولی خب سوال دارم ازتون

زمینمون 107 متر که عرضش 5 متره چجور بسازیم ک خوب دربیاد ی پسر دارم ک میخوام اتاق داشته باشه یعنی کلا دو خواب باشه حتی اگه اتاق دومی کوچیک باشه لطفا نظر بدید ایده بدید واسه ساختش من دو تا ایده دارم ولی نمیدونم کدومش بهتره حقیقتا لطفا لطفا نظر بدید پیش پیش ممنونم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی دوبلکس بسازیبالا اتاق خواب اضافه هم بسازی برای کار یا وسایل و مهمان😍

قطعا میشه ولی پیل کافی نیس همین پایینم بزور با وام و قرض و پول طلا میخوایم بسازیم عزیزم

دوبلکس اصلا خوب نیست نه تو تابستون خونه خنکه نه زمستون گرم میشه کلا با سرما گرماش به مشکل خواهی خورد

ن عزیزم منم دوبلکس نمیتونم بسازم هم حقیقتا خوشم نمیاد هم پولشو نداریم 

قطعا میشه ولی پیل کافی نیس همین پایینم بزور با وام و قرض و پول طلا میخوایم بسازیم عزیزم

ولی بنظرم حالا که دارید میسازید حیفه، یچیز خوب بسازید کمی طول بکشه عیب نداره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ولی بنظرم حالا که دارید میسازید حیفه، یچیز خوب بسازید کمی طول بکشه عیب نداره

اره منم همین نظرمه ولی میخوام زود بار کنم اخه خونه پدرشوهر خرم هستیم:/

اره منم همین نظرمه ولی میخوام زود بار کنم اخه خونه پدرشوهر خرم هستیم:/

درک میکنم سخته ولی همینکه اجاره نمیدید خوبه

۶ماه یه سال بیشتر از چیزی که درنظر دارید هم تحمل کن تا خونه ی خوبی بسازید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اینترنت سرچ کن ایده بگیر پهنا ۵ متر خیلی سخته باید خیلی دقت کنید اگر میتونی مهندس پول بدید نقشه خوب ...

عزیزم فروختم ی زمین دیگه گرفتم ۲۳۸ متر عرضش ۷ متره وام داره باید کارشناس بیاد نقشه بزنه