2777
2789

ندیدم تا حالا

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرم پارسال از فرهنگیان انصراف داد و پشیمون نیست

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

سلام من.دختر داییم معلمه الان حسرت میخوره میگه خامم کردن گفتن برای زن بهترین شغل معلمیه.الان فهمیده درامد ربطی ب جنسیت نداره هرچی پول بیشتر زندگی بهتر الانم با دوتا بچه میخاد بره دانشگاه حقوق

هی خوشگله این سوالمو جواب بده🔥😃بنظرت وکالت شغل با کلاسیه؟؟؟؟

خودم نه پشیمون نیستم گرچه با تصوراتم فرق داشت محیطش ولی خب بازم پشیمون نیستم از انتخابم چون یه دوره کوتاه درس میخونم و بعدم وارد کار میشم ولی بعضی دوستام هستند که پشیمون هستند بخاطر کیفیت آموزش و محیط کار و کلاً عدم علاقه و بعداز تموم شدن تعهد بیرون میان

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

پسر اره پسرعموم رفت فرهنگیان سال سوم انصراف داد زد تو کار طلا و جواهر خیلیم درسش عالی بود ولی الان موفق تره

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بستگی داره گزینه های دیگت چی باشن من دیدم که پشیمون باشن چون بعدش قرار بوده مناطق محروم بره و اینکه میگفت جای پیشرفت ندارم و حقوقش کمه گزینه های دیگه ای داشته قبلا که اونا رو بهتر میدونه

کسی هم میشناسم گزینه ی بهتری نداشته  و راضیه

آره دبیر زیستم

امسالم کنکور داد بره پزشکی بخوره 

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)
چرا انصراف داد

میگفت حقوقش کمه فرهنگیان برای مرد خوب نیست

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

قبول شد ؟ دبیر زیستت چن سالش بود؟

اده فکر کنم

۲۶ یا ۲۷ بود فکر میکنم

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)