2777
2789
عنوان

ترشح خونی تورو خدا بیاید

197 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من هفته 6هستم الان حدود 1ساعت پیاده روی داشتم رفتم دستشویی اومدم خودمو خشک کنم دیدم دستمال یکم ترشح خونی روشه چیکار کنم دارم سکته میکنم یعنی بچه ام میفته؟؟ 😭😭😭😭😭

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نگران نباش.پیاده رویت زیاد بوده سه ماه اول نباید پیاده روی کنی.الانم برو یه شیاف پروژسترون بگیر استفاده کن فردا هم حتما یه سونو برو و با دکترت تماس بگیر. تا فردا هم از جات تکون نخور فقط دراز بکش از توالت فرنگی هم استفاده کن

عزیز برو دکتر ، تا قبل تموم شدن 3ماهت باید خیلی رعایت کنی و مواظب باشی

الان دکتر زنان هست؟؟ اخه تنهام با کی برم؟؟ 

الان دکتر زنان هست؟؟ اخه تنهام با کی برم؟؟ 

الان مگه بری اورژانس دکتر طب اورژانس ببیندت، سونو ها رو انجام دادی کامل؟ قلب جنین و جفت تشکیل شده؟ امشب رو استراحت کن فردا برو دکتر 

الان مگه بری اورژانس دکتر طب اورژانس ببیندت، سونو ها رو انجام دادی کامل؟ قلب جنین و جفت تشکیل شده؟ ا ...

سه شنبه قرار برم واسه صدای قلبش هنوز سونو نرفتم

عزیزم فردا حتما برو دکتر اصلا نترس منم هفته شش خونریزی شدید مثل سقط داشتم رفتم سونو قلبش میزد شیاف و آمپول هنوز دارم استفاده میکنم جفتش پایینه

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود