2777
2789
عنوان

کسی تو دوران پریودی دندون کشیده

172 بازدید | 4 پست

نخندید فقط بهم

هفته پیش دو تا دندون عقلامو باهم کشیدم 

بعد که اومدم بیرون سرگیجه داشتم حالم خیلی بد بود فشارم افتاده بود

حالا امروز باز نوبت دارم برای دوتای دیگش و بازم میترسم تازه روز اول پریودی هم هستم

من روز چهارم یا سوم بود دندون عقلمو جراحی کرد فشارم رو هشت بود.همش نمک میخوردم😁😁😁😁

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
من روز چهارم یا سوم بود دندون عقلمو جراحی کرد فشارم رو هشت بود.همش نمک میخوردم😁😁😁😁

اگر فشارم افتاد چیکار کنم از درد و ایناش نمیترسم میترسم بمیرم دخترم بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر فشارم افتاد چیکار کنم از درد و ایناش نمیترسم میترسم بمیرم دخترم بمونه

بهش بگو دفعه قبل حالم بد شد.باید خودتو تقویت کنی من صبح پریودی سرگیجه شدید داشتم رفتم زیر سرم بعدازظهر رفتم جراحی کردم.نمیشه یدونه رو انجام بده.من فقط ویتامین مصرف میکردم.نگران نباش بابا هیشکی با جراحی دندون نمرده.نمک میخوردم فشارم پایین بود ولی در حال حاضر زندم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
بهش بگو دفعه قبل حالم بد شد.باید خودتو تقویت کنی من صبح پریودی سرگیجه شدید داشتم رفتم زیر سرم بعدازظ ...

عزیزم ممنون از کمکت

کشیدم و الان زنده ام😂

اره دکتر گفت همه اینا از کمخونیه