2777
2789
عنوان

تحمل همسر بددهن

459 بازدید | 24 پست

خانما حس میکنم دیگه تحمل ندارم

بقدری توهین میکنه که خورد میشم

من نه میتونم ونه دلم میخواد مثل اون باشم

همیشه عصبیه وهمیشه درحال توهین

خسته شدم😭😭😭

چجوری هضم کنم؟؟؟

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دونه بزن تو دهنش ایشون تو دهنی نخورده هستن من نمیدونم چجوری تربیت میشن خانوادش چجورین که یه نفر آ ...

اگر مقابله کنم که هربار خون راه میافته

من هربار تو خودم میشکنم فقط😔

زمانی که میونتون خوبه بهش بگو که درست صحبت کنه 

هرچند میدونم کارساز نیست و این ادم اخلاقش همینه و تقطه ضعف نشون بدی بیشتر تکرار میکنه بی تفاوت باش نهایتا یه کلمه بگو تا وقتی یاد نگیری درست صحبت کتی جواب نمیدم و جواب ندادن بهترین راه 

بعد بیا خربای دلتو تایپ کن نمونه تو دلت نابود میکنه 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
خیلی سخته متأسفانه بهتر که نمیشه هیچ ممکنه بدتر هم بشه چند ساله ازدواج کردی؟ بچه داری؟

۱۵ ساله همینه😭😭😭

دوتا بچه دارم

من دیگه نمزکشم خدایا😭😭

دارم دوتاخستم خواهر😭😭😭😭😭

عزیزم .والا اون برای بچه ها هم سم هست.خودت مادر خوبی براشون باش،مودب تر باش اتفاقا،بچهها تو رو ببینم ،بفهمن آدم با ادب هم هست و چقدر دلنشین تره.یکی اینجوری تو فامیل داریم ،خانومش ماهه ،مودب خانوم،انقدر دخترشون مودبه لذت میبریم،تو الگوی خوب بچه ها باش،دلتو با بچه ها خوش کن عزیزم.

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

اگر میخای زندگیت رو بهتر کنی باید حتما بری یه روانشناس عالی پیدا کنی و بهت راهکار بده تا بتونی پرخاش ...

دوساله مشاوره میرم پنهانی

راهکاراش خیلی خوب بود بابت شکاکی ومحدود کردناش ولی بددهنی رو نشد که کاری کنم 

نمیشه انگار 

عزیزم .والا اون برای بچه ها هم سم هست.خودت مادر خوبی براشون باش،مودب تر باش اتفاقا،بچهها تو رو ببینم ...

من اصلا بلد نیستم بد صحبت کنم

بچه هام پسرن وخب خواه ناخواه دارن یاد میگیرن