2777
2789
عنوان

از پدرم به شدت بدم میاد

264 بازدید | 13 پست

شما اگه تو خانواده از کسی اذیت بشید و بدتون بیاد هیچ دوستیم نداشته باشید باهاش دردل کنید.. مشکلاتتونو به همسرتون میگید؟؟؟ من نمی‌دونم واقعا باید چیکار کنم حس میکنم همینجوری اگه پیش بره افسردگی میگیرم 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ما همه چیو بهم میگیم

ما هنوز باهم زندگی نمی‌کنیم..همشم تو گوشم کردن که بد خانوادتو به شوهرت نگو اگه بگی تو زندگی تاثیر میزاره و سو استفاده می‌کنه..به نظرتون منم بهش بگم مشکلمو؟ 

من همه حرفامو به همسرم میگمالبته اگه میبینی جنبه نداره نگوچون ممکنه بعدا طعنه شو بهت بده

نمی‌دونم 😔😔چون هنوز زیر یه سقف نرفتیم و منم تا الان چیز خاصیو بهش نگفتم..خودشم خیلی تو داره اصلا بد خانوادشو نمیگه در صورتی که خودم متوجه میشم چقدر گاهی وقتا پدر و خواهرش بهش ظلم میکنن اما هیچوقت پیش من شکایتی ازشون نمیکنه همش تعریفشونو میکنه

ما هنوز باهم زندگی نمی‌کنیم..همشم تو گوشم کردن که بد خانوادتو به شوهرت نگو اگه بگی تو زندگی تاثیر می ...

بد نگفتم اما تا حدودی خودش از همه خبر داره 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
نمی‌دونم 😔😔چون هنوز زیر یه سقف نرفتیم و منم تا الان چیز خاصیو بهش نگفتم..خودشم خیلی تو داره اصلا ب ...

نه نگو بهش فردا روز سرخونه زندگی رفتی این مشکلای خانوادگیتونو تو سرت میزنه 

وقتی خودش هیچی نمیگه توهم نگو

بد نگفتم اما تا حدودی خودش از همه خبر داره

من واقعا از اخلاق پدرم اذیت میشم..به من بدی نمیکنه اما مادرمو خیلی زجر میده..خیلی زیاد..منم تحمل ندارم دلم میخواد جلوشو بگیرم اما نمیشه! اگه حرفی بزنم مطمئنم بعدا سر مادرم تلافی می‌کنه و میگه اینو تو تربیت کردی که اینجوری جواب منو میده! بخاطر همین واقعا عصبی شدم انقد که غصه این چیزا رو خوردم و ریختم تو خودم..دیگ نمیتونم پدرمو تحمل کنم دلم میخواد زودتر برم سر زندگی خودم حتی اگه یه اتاق باشه

نه نگو بهش فردا روز سرخونه زندگی رفتی این مشکلای خانوادگیتونو تو سرت میزنه وقتی خودش هیچی نمیگه توهم ...

چقدر سخته اینجوری..کاش حداقل یه خواهر داشتم

من واقعا از اخلاق پدرم اذیت میشم..به من بدی نمیکنه اما مادرمو خیلی زجر میده..خیلی زیاد..منم تحمل ندا ...

الهی بمیرم منم مثل توام مامانم خیلی مظلومه بابام بعد فوت ابجیم عصبی شده و دست خودش نیست اذیت کردناش 

خیلی سخته منم شرایطم مثل توعه به شوهرم گفته بودم قبلا شکر خدا تا الان که به روم نیاورده اما وقتی ناراحتم و میفهمه سعی میکنه دلداریم بده کاری از دست کسی برنمیاد 

به نظرم هروز زنگ بزن با مشاور صحبت کن خودتو خالی کن 

رایگانه ۱۴۸۰ 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
چقدر سخته اینجوری..کاش حداقل یه خواهر داشتم

منم همیشه باخواهرم درد و دل میکنم ولی خب خواهراهم همیشه مورد اعتماد نیستن اینو دیدم ازشون  فقط با خدا دردو دل کن فقط خدا هس که میدونه تو دردت چیه 

الهی بمیرم منم مثل توام مامانم خیلی مظلومه بابام بعد فوت ابجیم عصبی شده و دست خودش نیست اذیت کردناش ...

خدا نکنه عزیزم..روح خواهرت در آرامش خدا پدر مادرتو برات حفظ کنه..والا یه بار زنگ زدم به این مشاورا کلی اختلال از تو رفتار بابام در آورد گفت باید بابات بره پیش روانشناس 🤐هیچ راهکاری برای آروم شدن خودم نداد

منم همیشه باخواهرم درد و دل میکنم ولی خب خواهراهم همیشه مورد اعتماد نیستن اینو دیدم ازشون فقط با خد ...

😔😔کاش خدا جواب بدیای پدرمو بده خیلی نامردیه که همچین آدم بدجنسی سزای اعمالشو نبینه

نمی‌دونم 😔😔چون هنوز زیر یه سقف نرفتیم و منم تا الان چیز خاصیو بهش نگفتم..خودشم خیلی تو داره اصلا ب ...

آخه باگفتن چیزی عوض نمیشه

آدم خودش با خودش درد و دل کنه ی دل سیر گریه کنه بهتره

تا با یکی دیگه

اینجوری لابد دیگه بعداً پشیمون نمیشی

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪