2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردید؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر به حس ها اهمیت نده

اونجا که بودی حست میگفت برگردی و برگشتی 

حالا حست میگه اشتباه کردی و داری خودت رو احتمالا سرزنش میکنی

باید وقتی تصمیم میگیری پای عواقبش بایستی

شاید بهتر بود چند ماه بیای ایران و همسرت بمونه اونجا که اقامتتون لغو نشه( البته اگه امکانش میبود)

به هر حال برگشتی،پس بهتره دنبال بهانه ای برای احساس گناه و حرص خوردن پیدا نکنی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
ببین عزیزم باید در شرایط شما باشم که بتونم نظر بدم کسایی که اینجور میگن توی شرایط شما توی مملکت غربت ...

دقیقا.

حس منم همین بود.

مخصوصا اینکه باردار شده بودم بیشتر دلم هوای مادرمو کرده بود.

همه میگفتن بمونین بچتون همونجا دنیا بیاد.

من گوش نکردم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
ی سوال نخندین بهما میگم از ایران میرن اونور حجاب و میزارن کنار؟

آره بعضیا حجاب دارن.اکثرا ایرانیا میذارن کنار

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
واقعا پس منم برم 😂😂😂😂

😂 اينجا حجاب كيلوچنده من يادمه اودم ايران تابستون توهواپيمايه ايران بوديم زنه داشت روسريشو ازسرش درمياورد اونقدرعجله به لخت شدن داشت 😂😂😂

دلم برايه كودکی ام تنگ شده نه استرسی بود نه نگرانی نه غصه ای نه دلواپسی دردنيا.
😂 اينجا حجاب كيلوچنده من يادمه اودم ايران تابستون توهواپيمايه ايران بوديم زنه داشت روسريشو ازسرش در ...

اینجا یکی دوتا آشنا لخت ببینتت آبروت میره اونور که کسی نیس راحتی،شما کدوم کشوری؟

من دادشمو مامانمو ول نمیکنم هیچ جا نمیرم و امااا اگه این دونفر هم همراه منو همسرم بتونن بیان میرم پش ...

آره منم به مادرو داداشم میگفتم شمام بیاین. تا من بمونم‌اونایی که خانوادگی میرن خیلی راحتن .

ولی مامانم دوست نداشت بیاد،داداشمم نمیتونست. بدون خانواده من هیچم.خیلی سخته واقعا

فقط واسه چند روز دوباره بر میگردم چون همسرم پیشمه وگرنه تنها باشه اره کامل بر میگردم

چون هنوز اقامت نداشتیم نمیشد رفت و آمد کنیم.

چندسال طول میکشید تا بیایم ایرانو برگردیم.

دقیقا. حس منم همین بود. مخصوصا اینکه باردار شده بودم بیشتر دلم هوای مادرمو کرده بود. همه میگفتن ب ...

خیلیا خانواده شون توی ایرانه خودشون هم ایران هستن ولی توی دوتا شهر جدا از هم واقعا مشکل دارن توی اقوام خودمون هست که دختره بچع ش مدرسه میره هنوز عادت نکرده واقعا سخته به هر حال ادم دلتنگ خانواده ش میشه بخصوص دختر اونم توی بارداری