2777
2789
عنوان

مو داخل نون 🤮😭

146 بازدید | 21 پست

امروز صبح داشتم صبحانه میخوردم

تو لقمه مو دیدم فکر کردم برای مواد توشه دست زدم دیدم نه داخل خمیر نونه باز کردم دیدم تا کجا مو توشه موی بلد نبود که بگم برای زنه موی بلند جلوی سر مردا اندازه اون بود خداشاهده هرچی خورده بودم کوفتم شد میخواستم بالا بیارم هرچی از دهنم دراومد به اون نون وا های اون نونوایی گفتم این سری رفتم نون بگیرم بهشون میگم کثافتا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا لازم بودبگی من همینجور تهوع دارم وسط،غداخوردن ازاین به بعداسترس مولای نونم دارم😖

اعصابم خورد شد گفتم حواستون باشه موقع نون خوردن هم باید حواسمون باشه مو نخوریم 😭😭😂😂

مو اگه آتش بخوره، از بین میره.. شاید نخ مشکی بوده..

یه سوال مگه خمیر نونو آتیش میزنن فقط حرارت میدن دیگه مو هم باهاش حرارت دیده بعد مو خیلی مقاومه با حرارت از ببن نمیره فقط به قول خودت آتیش 

نه مطمئنم مو بود 🤮🤮

مو که تو تنور سالم نمیاد بیرون بعدش رفته لاش

چجوری اخه بعدش بره  منم امیدوارم همین باشه ولی قشنگ گیر کرده بود داخل خمیر موقع خمیر زدن رفته بود توش 🤮🤮🤮

حالامن یه چیزی بگم😑یه بار شوهرم لقمه گرفت داشت می‌برد دهنش جیغ زدم نخور،سوسک تو نون بود قشنگ وسطش پ ...

وای 🤮🤮🤮😭😭😭😭😭

این نونوا هارو باید انداخت تو تنور به جای نون بپزن 😭😭😭