2777
2789

سلام خانوما امیدوارم خوب باشین

من یه سوال ازتون میپرسم و ممنون میشم نظر بدین که نظراتتونو به همسرم نشون بدم

میشه از دلایل اینکه (همسرم قبل ازینکه بخواد مهمون دعوت کنه حتما باید با من هماهنگ کنه و خودسرانه مهمون دعوت نکنه) بگید

شاید شما از لحاظ روحی و جسمی آمادگیشو نداشته باشید و با اومدن مهمان اونا تصور کنن مزاحم شدن و هم اونا ناراحت شن هم شما اذیت شید 

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون باید لوازم پذیرایی داشته باشی شاید اون موقع تو خونه نباشه و نیاز به خرید باشه

باید خونه رو مرتب یا تمیز کنی

شاید اون روز خودت برنامه دیگه ای داشته باشی

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

به نظرم کارش درسته

مگه اصلا باید به شریک زندگیت بگی داری چیکار میکنی تازه اونم کاری که روی اون هم تاثیر میذاره؟؟؟

مگه اصلا شریک زندگی آدم ارزشی داره ؟ مگه آدمه اصلا که بهش بگم؟ 

باید تا جایی که میتونه مشورت نکنه و بی احترامی کنه و انواع بی تفاوتی و ظلم... تا زندگیشو اینطوری به فنا بده

شاید خودت آمادگی نداشته باشی یا جایی خودت برنامه داشته باشی وسیله خونه نباشه خونه مراب نباشه مگه میشه . من متنفرم از مهمون سرزده حتی نزدیکان خودم باشن . ی موقع آدم واقعا از لحاظ روحی حوصله کاری رو نداره . هماهنگ کردن یانی احترام با همطرت بعنوان خانم خونت

خدا پرونده ای که دیگران می‌نویسند را نمیخواند

خونه یه حریم شخصیه آدم میخواد راحت باشه یه وقت میبینی یه روز حال مرتب کردن نداشتی خونه به هم ریخته اس مثلا لباسا رو شستی خشک کردی هنوز جا به جا نکردی لباس زیرها هنوز اون وسطه 😂

یا یه وقت انرژی کافی برای مهمومداری نداری

خود کار خونه خیلی فرسایشیه هر روز باید غذا بذاری دو وعده و ظرف بشوری و... اونم تا وقتی که زنده هستی!

اونوقت یهو مهمون بیاد خب سخته بعضیا عادت دارن به مهمونداری ولی روحیه آدما فرق داره

من که باید حتما آمادگی ذهنیش رو داشته باشم یکی میاد خونم

تا بتونم خوب همه چیو به طور مناسب آماده کنم حالا تجملی نه ولی مهمون خب یه حداقلیاتی میخواد برای پذیرایی

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

اول اینکه اکثر مردم به لحاظ اقتصادی در شرایط مطلوبی نیستند پس لازمه از قبل مشخص شده باشه تا وسایل لازم خریداری بشه 

و دوم مهمانی برای این هست که طرفین در آرامش و حال خوب کنار همدیگه اوقاتی رو سپری کنند نه جو متشنج سرشار از استرس برای میزبان فراهم بشه که توانایی پذیرایی نداشته باشه 

ممکنه زمانی میزبان کسالت داشته باشه به هر لحاظ 

و نشست و برخاست با مهمان براش سخت و حوصله سر بر باشه پس باید شرایط روحی هم در نظر گرفت 

زمانی که لوازم و وسایل پذیرایی فراهم باشه و دعوت از قبل تعیین شده باشه میزبان منزلش تمیز می‌کنه غذای خوب سر تایم مشخص درست می‌کنه به خودش میرسه و با خیال راحت 

بدون استرس اون ساعات سپری میشه هیچ ناراحتی و جدالی هم پیش نمیاد 

و الان زمانه ای شده که مهمانان نگاه نمی‌کنند که اقا رو حال خودش  بدون هماهنگی‌ با خانمش مهمان دعوت گرفته 

کافیه یک گوشه منزل نامرتب باشه غذا کم و زیاد بشه 

تا همه جا تعریف ندن که خانم فلانی زندگیش گند برداشته بود پذیراییش افتضاح بود دست بردار نیستند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
موضوعش پیش اومدو گفتم تا قبل از رسمی شدن این چیزارو حل کنیم

آهان خب خوبه ولی اگه پسر خوب و منطقی ای هست 

بعدا تو زندگی ببینه سختی ها رو میتونه کنار بیاد

شوهر من تو عقد میگفت هم شام و هم ناهار میخوام

ولی شرایط منو دید دیگه به یه ناهار راضی شد شام حاضری میخوریم

من یه روحیه خیلی بی انرژی ای دارم دست خودم نیس. بارداری سختی داشتم و افسردگی هم گذروندم بنده خدا با همه اینا ساخت یه وقتایی کل زندگیم رو هوا بود

حالا خیلی بهتر شدم زندگیم رو روال افتاده انقدر غذا پختم شوهرم کلی چاق شده 😂

زندگی همینه من با شرایط مالیش ساختم اون با کم کاریای من. هر دو داریم بهتر میشیم به خاطر هم

اول اینکه اکثر مردم به لحاظ اقتصادی در شرایط مطلوبی نیستند پس لازمه از قبل مشخص شده باشه تا وسایل لا ...

این بند آخرتون خصوصا خیلی حق بود

در نهایت مهمون همه چی رو از سلیقه و رفتار زن خونه می‌بینه 

حتی اگه بدونه زن از مهمون خبر نداشته، تو دلش کلی خانمه رو قضاوت میکنه