2777
2789

چقد خوبه که خواهری داشته باشی دوستت داشته باشه 

هواتو داشته باشه 

دیروز اونقد نشستم گریه کردم بخاطر یه سری مشکلات زندگیم ولی نمیتونم ،به کسی بگم حالم به شدت بد بود جوری که تو تراس بودم اونم طبقه نهم خواستم خودمو بندازم ولی یک آن صدای دختر خواهرم اومد و تو سرم تکرار شد ( خاله کی میای دلم برات تنگ شده)  ۱۰ روز پیش کنارش بودم 

گفتم بقیه چه گناهی کردن که بخوان با جسد چندشم رو به رو بشن 

الان خواهرم زنگ زد اجی دیشب خواب  بد دیدم 

نگرانتم ،روح و روانم بهم ریخت 

نکنه کاری کنی 

نکنه داری اذیت میشی و چیزی نمیگی

نکنه اتفاقات بهت فشار بیاره 

نکنه با شوهرت مشکل داری و مقاومت میکنی 

تو بگو و من پشتتم 😔😔

فقط نزار زندگیم بعد مادرمون برام غیر قابل تحمل تر بشه

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

عزیزدلم

باور کن اشک چر چشام شد

قربونت برم ما ته تنها واسه خودمون

واسه عزیزامون هم باید قوی باشیم

یه وقتایی ما با مشکلات ک داریم میزنیم بیخیالی ولی اونا هنوز غصه ما رو میخورن حتی بیشتر از خودمون

خدا واسه هم حفظتون کنه

بخاطر خاهرت هم که شده خودتو قوی کن قربونت برم

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                

عزیزدلمباور کن اشک چر چشام شدقربونت برم ما ته تنها واسه خودمونواسه عزیزامون هم باید قوی باشیمیه وقتا ...

ممنون عزیزم 

خیلی کم میارم ولی فکر کردن به عزیزامه که منو سر پا نگه میداره 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم خیلی کم میارم ولی فکر کردن به عزیزامه که منو سر پا نگه میداره

منم مثه توام عزیزم

ولی بخاطر عزیزام میگم باید قوی باشم

انشالله به حق امام زمان تمام غمات تبدیل به خوشی میشه

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                

منم مثه توام عزیزمولی بخاطر عزیزام میگم باید قوی باشمانشالله به حق امام زمان تمام غمات تبدیل به خوشی ...

مچکرم دورت بگردم که اومدی خیلی نیاز داشتم با کسی حرف بزنم 😔 

خدا به قلبامون ارامش بده 

به قدری قدرت بده که بتونیم دوام بیاریم 

با همه چی کنار بیایم ❤

خدا برات حفظش کنه، عزیزم نعمت هایی که خدا بهت داده رو ببین، چرا داری نا امید میشی؟!

خیلی ممنون 

نمیدونم بعضی اوقات حالم خیلی بد میشه 

افکار منفی میاد سراغم 

منو دگرگون میکنه 

روحیم رو میبازم 

خودمم میدونم افسردگی شدید دارم ولی این افسردگیم فقط با حل شدن مشکلاتمون درست میشه 

خیلی ممنون نمیدونم بعضی اوقات حالم خیلی بد میشه افکار منفی میاد سراغم منو دگرگون میکنه روحیم رو میبا ...

امان از فکر ....

سر خودتو گرم کن ، به فکرهات یک خط دیگه بده 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
امان از فکر ....سر خودتو گرم کن ، به فکرهات یک خط دیگه بده

مودیه یهو میاد 

بعد اروم میشم 

شاید ماهی ۳ تا ۴ بار یا ۶ بار اینجوری میشم 

عذر میخوام میتونم ماه و روز تولدتو بدونم؟!

۱۳۷۱/۱۲/۱۱

۱۳۷۱/۱۲/۱۱

تو احساس لطیفی داری و با محبتی،میتونی ذاتا زنونه و لوند باشی،گاهی فراموشکار میشی، همونطور که خودت گفتی گاهی افکار منفی میان سراغت،باید توی زندگیت در جریان باشی یعنی فعال باشی تا حالت بهتر بشه،اینکه یه جا بشینی برات خوب نیست،تو سیاست چندانی نداری و اونقدرا عاقلانه عمل نمیکنی،حتما گاهی مشورت بگیر.

تو احساس لطیفی داری و با محبتی،میتونی ذاتا زنونه و لوند باشی،گاهی فراموشکار میشی، همونطور که خودت گف ...

دقیقا خط اخرت حق هستش 

در مورد موضوعات خاص بیشتر خودم تصمیم میگیرم چون جای مشورتی نداره 

سیاست هم داشتم ولی الان از بین رفته همش با عصبانیت پیش میرم دیگه حس روحیه دادن به خودم و همسرم از بین میره 

همسرمو واقعا دوست دارم ولی دیگه جز عصبانیت چیزی درونم  نمونده 

مثلا دیروز عصر رفته لاستیک عوض کرده تعمیر کار درست نبسته بودش و نزدیک بود شوهرم دیشب از بین بره 

کلی ماشین چرخیده 

اومد خونه دید کلی وسیله شکوندم 

چون کنترل نداشتم ،همش میگفتم اگه چیزیش میشد چی 

من چه کار میکردم 

نمیتونم تحمل کنم عزیزام جلوم از بین برن 

ترس از دست دادن بقیه رو دارم 

ولی به خودم که میرسم خودمو نمیخوام 😔

دقیقا خط اخرت حق هستش در مورد موضوعات خاص بیشتر خودم تصمیم میگیرم چون جای مشورتی نداره سیاست هم داش ...

این عصبانیت و زود جوشی درونت ذاتی هست که خوب ممکنه خطرناک هم بشه،ماه و روز تولد همسرت رو هم اگر اشکالی نداره بگو 

این عصبانیت و زود جوشی درونت ذاتی هست که خوب ممکنه خطرناک هم بشه،ماه و روز تولد همسرت رو هم اگر اشکا ...

۱۳۶۹/۷/۱