2777
2789
عنوان

حامله ام اصلا حال روحیم خوب نیس

865 بازدید | 48 پست

چندماه بعد عروسیمون حامله شدم حس میکنم روحیم خراب شده دستوپاهام همش سرده انرژی ندارم اصلا متوجه نمیشم علائم حاملگیه یا چون زود باردار شدم افسرده شدم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه ماه اول همش کسل و بی حالی خوابالو بودم بعد سه ماهگی بهتر شدم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

الان فقط به چیزای خوب فکر کن. دیگه کاریه ک شده. بذار این ایام که شیرین‌ترین روزاست بهت خوش بگذره و خاطره انگیز باشه. باهاش صحبت کن قربون صدقش برو. 

اگ نی نی حال بدتو ببینه خیلی غصه میخوره

عزیزم از علائم بارداری هست

ولی خب اگه زیاد تو خونه هستی و یکم فازت دپ شده از این فاز درا 

برو بیرون یه چرخی بزن سر حال بیای

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

۲۶

اهم منم سه ماهی میشه عروسی کردم ولی قصد بچه دار شدن نداریم هنوز

خودمم توانشو ندارم حس‌میکنم هنوز بچم

عصابم نمیکشه گریه ی بچه رو

حاملگی مزخرفو ک از زندگی میندازه ادمو

یکم به خودت برس عزیزم 

حامله شدن زود هنگام هم زیاد بد نیست و اتفاقی که افتاده باهش کنار بیا ناشکری نکن فقط به خودت برس و قوی باش 

که روحیت برگرده

اینجوری پیش بری بعد زایمان حالت بدتر میشه جوری که زندگیت مختل میشه

جنسیت بچتون چی بود؟ خواهرم مث من دستوپاهاش همش سرد میشد بچه پسره

به علایم اصلا توجه نکن..جنسیت هیچ ارتباطی به علایم نداره اینو منی میگم که ۶ ماهه باردارم و همه از روی علایمم ۱۰۰ درصد  یه جنسیت رو حدس میزدن درحالی که کاملا برعکس بود