صبحا ۶ بیدارشم با برنامم برم جلو تا ۱۲ شب درس بخونم و خسته نشم وقتی دارم درس میخونم تمرکز داشته باشم و ذهنم فرار نکنه هی امروز فردا نکنم 🥲🥲نمیدونم چم شده خدایا😭😭خیلی درسم خوب بود عاشق درس بودم😭
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم درسم ریده ولی خواهرم ۶ بلند میشد روتین داشت تا ۸ بعدش میرفت کتابخونه مامانم براش ناهار میبرد البته اونجا ناهارشو میخورد درسم میخوند تا ساعت ۷ اینترنتم نداشت که حواسش پرت شه فقط میتونست زنگ بزنه البته فقط درس نمیخوند تقریبا همه کاراشو اونجا انجام میداد
بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
ببین هیچی نیست تو هنوز همون دختر درسخوان قبلی هستی فقط مشکلت اینه که میترسی کاری از پیش جلو نبری برای همینم روزات به بطالت میگذرونی بنظرم به این چیزا فک نکن و شروع کن تا هرجا تونستی مطالعه کنی تا آخر شب خیلی هم خوبه همش به خودت بگو من خیلی استحقاق فلان رشته رو دارم
نمیشه چون میدونن هیچوقت اون حس خوبه نمیاد🥲اگه شروع کنم استارت بزنم میدونم خوب پیش میرم
خب پس بخون، یا انجام بده یا نده، هیچ بدتر از بلاتکلیف بودن نیست، راجب اون معجون هم، دنبال معجزه نباش، هیچ معجزه ای بالاتر از اراده ی انسان نیست
تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
خب پس بخون، یا انجام بده یا نده، هیچ بدتر از بلاتکلیف بودن نیست، راجب اون معجون هم، دنبال معجزه نباش ...
هیچ چیز✓