2777
2789

هفته ۹ بارداریمه

همسرم به جای اینکه خوشحال باشه

به خاطر مسائل خانوادگی و کم شدن درآمدش و اینکه من به خودم نمیرسم و ... اینا میگه میخوام خودکشی کنم!

واقعا ناامید شدم 

بعد ۱۳ سال برای بچه دار شدن اونم با اصرار زیاد من اقدام کردیم

همش میگه تو این مملکت بچه نمیووردیم 

وضع مالی نرمالی داریم. من دیگه داشت سن بارداریم میگذشت. الانم نزدیک ۴۰ هستم!

خدا لعنت کنه مادر بد ذاتش رو زندگی ما رو خراب کرد و اون خانواده پول پرست و حسودش رو. از ابتدا انقدر بد خواه بودن که

الان همسرم افسرده شده وسواس داره

خودمم دارم افسردگی میگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی متاسفانه حق با همسرتونه...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

تروخدا کسی میگه میخام خودکشی کنم جدیش بگیرید بهش کمک برسونید اگر لازم بود بیمارستان روان بستری بشه بخدا خیلی هایی که جون خودشون رو گرفتن از سال‌های قبل راجبش حرف میزدن و کسی کمکشون نکرده تا اینکه دیر شده 🥲

خب بچه دار شدن تصمیم تکی نیست که با مخالفت اون شما اصرار کردین با این وضعیت روحی میخاید یه انسان دیگه هم بدبخت کنید؟