2777
2789
عنوان

باردارم همسرم همش میگه میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدا کسی میگه میخام خودکشی کنم جدیش بگیرید بهش کمک برسونید اگر لازم بود بیمارستان روان بستری بشه ب ...

نبابا خودکشی اصلا راحت نیست 

من از بچگی دارم بهش فکر میکنم و چند بار اقدام 

اما مگه آدم به این راحتیا میمیره

ولی متاسفانه حق با همسرتونه...

اخه چه حقی

تحصیلکرده ایم. میتونیم تلاش کنیم هر جور شده مهاجرت کنیم

بعد اینکه بیرون دخترها خیلی به تیپ و ظاهرشوون میرسن خوب پول میخواد فعلا هم من باردارم نمیتونم رنگ بزارم و ارایش کنم

این همه آدم از پایین ترین سطح اومدن بالا

اینا همه اش از گور خانواده بد ذات و پول پرستش هست. انقدر ما رو اذیت کردن و مشکل تو زندگیمون انداختن جفتمون افسرده کردن

تنها هم شدیم

نبابا خودکشی اصلا راحت نیست من از بچگی دارم بهش فکر میکنم و چند بار اقدام اما مگه آدم به این راحتیا ...

اخه خواب بدی دیدم که انشاءلله به خیر میگذره خانواده اش به من باردار حمله میکنن

تهمتهای زشت بهم میزنن

به همسرم گفتم گفت اخه قصد خودکشی داشتم این چند روز! گفتم وای نمیبینی حال منو این چه فکرهاییه که داری

اسی عموی من افکارش همین بود چندین سال تا چیزی میشد زرتی میگفت خودمو میکشم اخرشم خودشو کشت بقیه هم به ...

وای اینم خیلی وقته هر چند ماه یه بار میگه

فرستادمش روانشناس

به روانشناسه میگه نمیدونم خانومم واسه چی از شما برام وقت گرفته!

اصلا نگفته افکار خودکشی داره

اخه چه حقیتحصیلکرده ایم. میتونیم تلاش کنیم هر جور شده مهاجرت کنیمبعد اینکه بیرون دخترها خیلی به تیپ ...

عزیزم وقتی مرد بچه نخواد و پشت آدم را خالی کنه ؛ بزرگ کردن بجه خیلی سخته ..باید خیلی به این مساله فکر کنی.. ‌‌اما اگر می تونید مهاجرت کنید هم خوبه ...نبایست این همه سال به پاش  می موندی

اخه خواب بدی دیدم که انشاءلله به خیر میگذره خانواده اش به من باردار حمله میکننتهمتهای زشت بهم میزنن ...

نه امروزه این چیزا طبیعیه تقصیرش نیست دوره زمونه سخت شده 

توام نگران نباش کم کم خودش شرایطو قبول می‌کنه 

اخه چه حقیتحصیلکرده ایم. میتونیم تلاش کنیم هر جور شده مهاجرت کنیمبعد اینکه بیرون دخترها خیلی به تیپ ...

مردا شرایط اقتصادی رو بیشتر درک میکنن عزیزم

میدونه که زندگی سخت تر میشه و مسئولیت هاش بیشتر

شما فقط به چیزای احساسی و شیرینی مادر شدن

فکر میکنی ولی افکار مردا متفاوته و الان شرایط واقعا سخته

بایدم آدم پول پرست باشه. 95 درصد زندگی به پوله

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

باهمدیگه جلسات روانشناسی برید کتاب بخونید فیلم های خانوادگی و ویدیو های انگیزشی ببینیدخرید وسایل نین ...

آهان این شد کامنت درست

خدا خیرت بده راهکار درست میدی

حتما انشاءلله این کارهارو انجام میدم

مردا شرایط اقتصادی رو بیشتر درک میکنن عزیزممیدونه که زندگی سخت تر میشه و مسئولیت هاش بیشترشما فقط به ...

اره حق دارید اینم هست. به مسئولیتها و هزینه هاش فکر میکنه

ولی آخه خودکشی هم شد راه حل!

خانواده اش همه پولدارن ولی دریغ از کوچکترین حمایتی یا کمکی