تو خونه خیلیییی شر بودم از دیوار راست بالا میفرستم ساعت ۱۰ شب همسایه ها رو میگرفتم سنگ به زور میاورد ...
پس پسر من مثشما نیست ولی واقعا ماشالله شیطونه از کابینت راحت میره بالا حیون ازاری داره و موقع خرید بشدت دست میرنه به همه وسایل مغازه آدم و کلافه میکنه خیلی باهوش خیلی دقتش بالاست
اها اینم گفتی یادم اومد من مورچه های خونمون رو جمع میکردم تو در دنبه بنزین میزدم میسوزوندم مال ۵ و ۶ ...
باورت میشه دوساله دارم ب هر دری میزنم ببینم مشکل پسرم چیه کار درمان میگه سالمه روانشناس میکه سالمه پس چرا میبرمش مهمونی باید دست بزنه به همه وسایل یا میبرم مغازه دست بزنه از رو کنجکاوی به همه وسایل یا مثلا دوتا مرغ عشق داریم تا من یا پدرش حواسمون نیسن خیرشون میکنه یا دمشون و میکشه و قاه قاه میخنده
متاسفانع اینقدرهزینه اش بالاس که نگواگه جواب هم بده بازیه چیزی
ای وای خدا بهت صبر بده عزیزم😔دوز داروهاشو ببر بالا اولش گیج و منگ میشه بیچاره ولی چارهای نیس.سرچ کن تو گوگل یا با مامانایی که بچهی اوتیسم دارند در ارتباط باش و ببین چیکارا میکنند.راستش من زیاد کارم با اوتیسما نیست وگرنه کمکت میکردم عزیزم🥺
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏