2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامه؟

مثل مام ولی حالت کرمی داره اسمش دِئودرانت

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اصلا زن باید همیشه بوی گل بده 

من حتی تو پیاه روی اربعین هم وقتی میرفتیم تو موکب استراحت کنیم خواهرم با حرص میگفت لا مصب تو چرا بو عطر میدی😅

جوابم: دوش روزانه و بلا فاصله استفاده از دئودرانت یا مام

پاهام و دستامم لوسیون خوش بو میزنم 

البته نه همیشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

منم خیلی بومیده عرقم خدانکنه دوروزنرم حموم بازم مامانم غرغرمکنه ک بومیدی ازین پودرای بوگیرمیزنم ک ما ...

هر کی دو روز حموم نره بو میگیره 

طبیعیه

زیربغلت پودر بچه بزنتا دوروز زیربغلت ن عرق میکنه ن بومیده

نه باباااا نزنیا اسی

من یه بار زدم بعد حموم رفتم کلاس ،کل محوطه بودی پودر بچه میومد کلاس بوی بچه میداد، خجالت می‌کشیدم تو خیابون بغل یکی رد شم یا سر کلاس نزدیک کسی شم😐

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

ترماسسلون نم چی چی چیه😃

تریامسیلون پماد باید از داروخانه بگیری ضد میکروب و ضد ویروس موضعیه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*