2777
2789
عنوان

خانومای سر زبون دار بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه اجاره کردیم

لطفا انقدر وابستگی بی منطق نداشته بهشید

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

باور کن انقد روحیم ضعیف شده تحمل ندارم ازم دورشه استرس دارم وقتی حالم خوب نیست میبرتم بیرون باهام حر ...

میفهمم گلم 

آدم وقتی مریض میشه 

دوس داره عزیز ترینش کنارش باشه 

تا آروم بگیره 

اما خودد میگی حتی خودتم با خانواده ات راحت نیستی 

خب اون بنده خدا دستش خالیه 

پول لازم بشید نمیگی موذب میشه 

خجالت میکشه یا ...

تو قوی باش 

خودتو نباز 

فقط چند روزه دگ 

میفهمم گلم آدم وقتی مریض میشه دوس داره عزیز ترینش کنارش باشه تا آروم بگیره اما خودد میگی حتی خودتم ب ...

چی بگم عزیز شایدم من منطق ندارم 

یچیزی بگم من تو بارداری اما بشدت شکاک میشم الانم شکاک شدم همش توهم میزنم اگه رفت بهم خیانت میکنه 😞

چی بگم عزیز شایدم من منطق ندارم یچیزی بگم من تو بارداری اما بشدت شکاک میشم الانم شکاک شدم همش توهم م ...

عزیزم 

وقتی هستی مگه نمیتونه خیانت کنه 

مردی ک بخواد خیانت کنه 

توی شیشه هم بذاری و درشو ببندی کارشو میکنه

این همهه تایم ک میره سر کار 

خرید 

بیرون 

یعنی نمیتونه خیانت کنه 

!!!!!

یکم منطقی تر فک کن .

تو آدم بی منطقی نیستی 

فقط از روی احساسات و ذهن آشفته تصمیم میگیری 

عزیزم وقتی هستی مگه نمیتونه خیانت کنه مردی ک بخواد خیانت کنه توی شیشه هم بذاری و درشو ببندی کارشو می ...

میدونم خودم سر بارداری اولمم اینجوری شدم 

شوهرم گریه میکرد سرشو میزد تو دیوار میگف بخدا دوست دارم چرا اینجوری میکنی 

طوری بود کارمون به طلاق کشید 

باز من باردار شدمو شکاک بودنم شروع شد 😞

نمیدونم چجوری این فکرا رو از ذهنم بکنم بیرون 

میدونم خودم سر بارداری اولمم اینجوری شدم شوهرم گریه میکرد سرشو میزد تو دیوار میگف بخدا دوست دارم چرا ...

اگه زندگیتو 

شوهرتو 

بچه اتو

دوس داری برای خودت احترام قائلی 

این افکار منفی رو بریز دور 

با این افکار خودت بهتر از من میدونی مردت رو از خودت دور میکنی 

زندگیتو بخطر میندازی 

مردا یکی دوبار میبخشن این رفتار رو 

اما اگه از کوره در برن دگه ...

میدونم خیلی کارم اشتباهه😞ببخشید سرشمارو هم درد اووردم

نه گلم این چه حرفیه 

اما با این فکرا فقط داری خودتو از همسرت دور میکنی 

و اونو آزار میدی 

آدم تا چیزی با چشمش ندیده نباید به زبون بیاره 

خودتم میگی ک شک دارم 

شک و یقین یه دنیا از هم فاصله دارن 

مواظب زندگیت باش 

مغزتو پر کن از حال خوب 

انرژی های مثبت 

نه گلم این چه حرفیه اما با این فکرا فقط داری خودتو از همسرت دور میکنی و اونو آزار میدی آدم تا چیزی ب ...

قشنگیای زندگی رو ببین 

و در مورد همسرت مثبت فکر کن 

نذار اینجوری برداشت کنه که بهش اعتماد نداری 

ک داستان خوبی پیش نمیاد . 

حیف خودت نیست 

حالتو خراب کنی 

بخند 

همین الان بخند 

از ته دلتم بخند 

ول کن جهان را