2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم اذیتم میکردن پیام شوهرمومیذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 83 پست
بخدا شوهرم مثل ماسته یبار خالش کتکم زد هیچ کاری نکرد حیف که عاشقشم واقعا

چی بگم😐😐

عجببببب چجوری تحمل کردی 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
چرا هی میگی پریود نشدم بغل نامزدت خوابیدی؟؟؟بندو آب دادی؟؟ نکنه حامله ای؟؟؟

نه بابا تنبلی تخمدان دارم کل هورمونام بهم میریزه ۴ روزه هیچی نخوردم و دلم درد میکنه همش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا شوهرم مثل ماسته یبار خالش کتکم زد هیچ کاری نکرد حیف که عاشقشم واقعا

چقد شما بی سیاستی 

قبول نداری این مشکل خودته و باید روی خودت کار کنی

الان سه سال عقدی  چیزی مونده ازت 

ک پدرت میگه دختر نمیدم ؟؟؟؟؟

وقتی قوم شوهر درجه ۲ مث دایی و خاله اومدن باید پاشی بری

تو با مادر وخواهر شوهرت باید ماهی یک بار روبرو بشی 

اونم فقط ی سلام علیک 

بعدا نشستی چونه تالار و مراسم را با یک آدم هیچکاره میزنی؟؟

واقعا ک ساده ای و بی سیاست

[QUOTE=351489777]عزیزم مگ چندسالته ک اینطوری فکر میکنی؟ عروسی دونفر دیگس و اون دونفر باید راجب تالار و این چیزا تصمی ...[/QUOTEمن شما رو نمیدونم ولی طرف ما چند ماه به عروسی مونده خانواده پسر یه شب میرن خونه عروس در مورد تعداد مهمونا واینکه کدوم تالار باشه صحبت میکنن دوتا جوون بی تجربه مگه بزرگتر ندارن

چرا همش تاپیک های شوهر و مادر شوهر و جاری می رید

😔

جمع کنیم بریم از نی نی سایت

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
[QUOTE=351489777]عزیزم مگ چندسالته ک اینطوری فکر میکنی؟ عروسی دونفر دیگس و اون دونفر باید راجب تالار ...

عزیزم خانواده شوهرم ادمای بی خیالی ان ۳ سال عقدم و بابام همش میگع عروسی بگیریم اونا امروز فردا میکنن دیگه بابام اعصابش خورد سده رفته گفته فلان تاریخ عروسیه 

گف اگ نمیگیرن دیگ نمیذارم بری خونشون و کل چیزایی ک برات گرفتن میبریم پس میدیم اصن دختذمو نمیدم بهشون

تو رو خدا خودتو دست کم نگیر یعنی چی که خالش کتکم زده اگه وظایفشونو درست انجام نمیدن و تو از پسشون بر ...

اره دفعه قبل مه خالش کتکم زد بابام رفت خونشون