2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم اذیتم میکردن پیام شوهرمومیذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 83 پست
بزار راجع به عروسی اینا بزگترا حرف بزنن نزار اینجوری رو اعصابت برن زیاد خونشون نرو تا احترامت حفظ بش ...

عروسی اینه بعد بزرگترا حرف بزنن و تصمیم بگیرن؟😐

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
بزار راجع به عروسی اینا بزگترا حرف بزنن نزار اینجوری رو اعصابت برن زیاد خونشون نرو تا احترامت حفظ بش ...

خاک تو سر بزرگتراشون کنم سه ساله هی دارن امروز فردا میکنن

بابام میگ من دیگ نمیدمت بهشون اگ تا اخر ماه عروسیتو نگیرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا قاطی این حرفها نشو بگو هر جور بزرگترها صلاح میدونن اونا میدونن چطور با هم صحبت کنن دیگه هم با ه ...

بخدا این روزا دارم از استرس میمیرم از یطرف بابام میگ اگه عروسی نمیگیرن دیگ دختر نمیدم اینا هم ادمای بیخیالی ن ۳ ساله عقدم

از یطرف الان یک هفتس از پریودم گذشته بی نهایت حالم بده

واقعا نمیبخشمشون ک الکی اعصابمو خورد میکردن

اخه رک داشت به خانواده من توعین میکرد من بی احترامی نکردم بهش بخدا این روزا دارم از استرس میمیرم از ...

کلمه ی اولی که از دهنشون در میاد بگو این حرفهای بزرگترهاست با بابام صحبت کنید و پاشو برو یا اصلاا جوابشون نده

بگو زنگ بزنم بابام بیاد حدفهاتون باهاش بزنید اگه کار واجبیه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
عروسی اینه بعد بزرگترا حرف بزنن و تصمیم بگیرن؟😐

اره در مورد تالار ومراسم باید بزرگترا حرف بزنن الان هر این بنده خدا بگه به حرفش گوش نمیدن فقط حرص میخوره اونا میخوان هزینه کن کلا عرف ورسم از قدیم اینجوربوده

کلمه ی اولی که از دهنشون در میاد بگو این حرفهای بزرگترهاست با بابام صحبت کنید و پاشو برو یا اصلاا جو ...

منم همینو گفتم گفتم منو اینجا غریب گیر اوردین چرا حمله میکنید بهم بزار برم به بابام بگم بیاد با اون حرف بزنید

کاش بزرگتر آدمی هم وجود داشت توشون تا تصمیم درست بگیره

با سیاست رفتار کن شوهرتو بکش طرف خودت توی خلوتتون خودت باهاش صحبت کن و رامش کن توی جمع هم تیکه ای چیزی پروندن سکوت کن و بزار همسرت جوابشون رو بده و توی خلوت خودتتون با شوهرت تصممیاتتون رو بگیرید 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
بخدا این روزا دارم از استرس میمیرم از یطرف بابام میگ اگه عروسی نمیگیرن دیگ دختر نمیدم اینا هم ادمای ...

خب وقتی میخوان مراسمو کنسل کنن باید ضررشم خودشون بپردازن  

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
با سیاست رفتار کن شوهرتو بکش طرف خودت توی خلوتتون خودت باهاش صحبت کن و رامش کن توی جمع هم تیکه ای چی ...

بخدا شوهرم مثل ماسته یبار خالش کتکم زد هیچ کاری نکرد 

حیف که عاشقشم واقعا

اره در مورد تالار ومراسم باید بزرگترا حرف بزنن الان هر این بنده خدا بگه به حرفش گوش نمیدن فقط حرص می ...

عزیزم مگ چندسالته ک اینطوری فکر میکنی؟

عروسی دونفر دیگس و اون دونفر باید راجب تالار و این چیزا تصمیم بگیرن ن ادمای دیگ اولین بار بود همچین چیزی شنیدم

[QUOTE=351489160]خاک تو سر بزرگتراشون کنم سه ساله هی دارن امروز فردا میکنن بابام میگ من دیگ نمیدمت بهشون اگ تا اخر م ...[/QUOTEاگه دستشون خالیه با توجه به تورم وگرونی یه مراسم جمع وجور بگیرید برید سر زندگیتون