2777
2789

شده متأهل باشین و از اعماق وجودتون حس خلا داشته باشین؟ 

یا مثلاً دوست داشته باشین با تمام وجودتون عاشقش باشین و بهش عشق بورزین ولی به خاطر زخمایی که ازش خوردین نتونید؟ 

شده اونقدر نیازتون به عشق زیاد باشه که خواب ببینید یکی عاشقتون شده و اون حس قشنگ عشق و تو خواب تجربه کنید ؟ و بعد از بیداری حس بد خیانت بهتون دست بده که چرا این خواب و دیدین؟

به نظرم تنهایی تو دوره متاهلی خییییلی سخت تر از تنهایی تو دوران مجردیه

اره همشون شده.

همیشه.

اگر از نظر مالی استقلال داشتم درنگ نمیکردم جدا میشدم ازش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من✋

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه نداری؟

چررا دوتا دارم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من. 

من قبل ازدواجم تنها. بودم تو ی شهر دیگه درس میخوندم و تو خونه دانشجویی همیشه اونجاهم تنها بودم. چون ن رفیق باز بودم ن اهل گشت و گذار . اما سرم بدرس و دانشگاه گرم بود. و زمان برام زود میگذشت. بالاخره تو دانشگاه با ۴ تا ادم برخورد میکردم. خیلی برام جذاب بود . اما یهو بعد دانشگاه ازدواج کردم از خانوادم ک دور بودم هیچی . شوهرم تمام هست و نیستمو ازم گرفت. حتی تو معازه ک میدفتیم اجازه حرف زدن نمیداد بمن هی منو سرکوب کرد. و الان شدم عین خروس جنگی .‌...

عزیزم

سخته واقعا خیلی سخته 

جاش رو چشمام بود ولی بدجوری از چشمام افتاد و منی و که پر از احساسم و همیشه زندگی پر از عشق آرزوم بود

همیشه همه چی برعکسه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست