2777
2789

تاپیک زدم پشه هم نیومد این سمت، واقعا کلا انگار نامرئی ام واسه همین تو کف یک رابطه عادی موندم.

منن تاپیکم این بود:

واقعا اینکه می‌گم دارم دیوونه می‌شم راسته. تمام نیاز‌هام بهم فشار آورده.

داره ۲۳ سالم میشه، هیچ وقت تو هیج رابطه ای نبودم. این از این جهتی که بخوام افتخار کرده باشم نمی‌گم. چون به نظرم مسخرست، صرفا اطلاعات دارم می‌دم.

واقعا واقعا روم فشاره، چطور با یکی آشنا بشم؟ 

از اونور هم حس می‌کنم زشتم هیچکس من نمی‌خواد، از خودم خجالت می‌کشم ولی واقعا نیاز دارم وارد رابطه شم. یعنی به حدی که دلم می‌خواد گریه کنم واقعا از درون بهانه گیر شدم. دلم می‌خواد خودم خالی کنم به مامانم و خواهرم بگم ولی مسخره و قضاوتم می کنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی با دلت بازی کردن و ولت کردن میفهمی این روزها روزهای خوشت بوده

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

خب من خودم پیشنهادام تو دانشگاه و سرکار و سر کلاسای هنری بود ت هم اینجور جاها میتونی پیدا کنی یا تو مجازی هم میشه ک بعدن قرار بزاری ( جای شلوغ و بیرون) ببینی طرف چطوریه

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

ای ول کن خواهر دنبال دردسر میگردی

23 سال که سنی نیس از مجردیت لذت ببر

فکرتو با پسر و رابطه و اینا پر نکن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

منم این حس شمارو تو سن ۲۳ سالگیم داشتم وحشتناااااککککالانم دارم ولی خییییلی کمترراه حلش اینه که کار ...

خب من نمی‌خوام پیر بشم و تنها بمونم دلم می‌خواد لحظات قشنگ داشته باشم.

بهورت شاید نشه دلم می‌خواد گریه کنم