2777
2789
عنوان

گوشوارم افتاد تو دستشویی 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 88 پست
چند گرم بود، چقدر خریدی؟

گرم بالا....گروننن😭

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

امشبو با گریه میخوابم...😭😭

عزیزم نگفتی چند گرم بود هردوتاش که نیفتاد؟ 😢

فکر کنم یه راهی هستش ولی یادم نمیاد قبلا یه جا خونده بودم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگفتی چند گرم بود هردوتاش که نیفتاد؟ 😢فکر کنم یه راهی هستش ولی یادم نمیاد قبلا یه جا خونده بو ...

نه اومدم موهامو بزنم کنار دستم گیر کرد بهش...دیگه فکر نکنم راهی باشه...🥲

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

عزیزم نگفتی چند گرم بود هردوتاش که نیفتاد؟ 😢فکر کنم یه راهی هستش ولی یادم نمیاد قبلا یه جا خونده بو ...

فقط صدای افتادنشو شنیدم برقم نبود که ببیتم کجاست دقیقا...تازه برق اومد...😭😭😭

نه اومدم موهامو بزنم کنار دستم گیر کرد بهش...دیگه فکر نکنم راهی باشه...🥲

چرا حالا سرچ کن

من بودم نمیزاشتم بعدش خانوادم برن دستشویی 😂😭

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

تازه الان بابام هم داره میره دستشویی...دیگه راهی نیست😭😭

گریم گرفت 

لعنتی رفتی اضافات بدنتو خارج کنی یا چند میلیون از پس اندازتو

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چرا حالا سرچ کنمن بودم نمیزاشتم بعدش خانوادم برن دستشویی 😂😭

دیگه رفتن...الان بابام رفت😭

تازه الان بابام هم داره میره دستشویی...دیگه راهی نیست😭😭

تا مخلوط نشده یچی بگو بهشون

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

گریم گرفت لعنتی رفتی اضافات بدنتو خارج کنی یا چند میلیون از پس اندازتو

😭😭😭

با دست کش دربیار

نه چندشم میشه🥲🥲

سیفون کشیدی ؟ 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨