2777
2789
عنوان

بیایین تراز معدل یازدهمم بدبخت شدم

523 بازدید | 29 پست

نمره هام ک گذاشته بودم براتون تو ی تاپیک

ترازه معدلمم این ۷۸۶۰ شده :)

دامپزشکی ک هیچ...کوفتم نمیارم:)

بدبخت شدم

همه چی خراب شد هرچی تلاش کرده بودم ب باد رفت🙂

عاشق گربه ها🥺❤️

ترمیم می‌کنی دیگه سال بعد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری...ی روز دوازدهم ی روز یازدهم...اونموقع دوتارو گند میزنم

برنامه ریزی می‌کنی یکی دوماه قبلش فول میشی کتابارو که یه روز قبل آزمون با یه مرور جزیی نمره خوبی بگیری در ضمن انقد هم خر نیستن که پشت سرهم بندازن ترمیمی هارو

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
برمم با این هوشی ک من دارم خراب میکنم...دیگ خسته شدم چرا تموم نمیشه خدایا بسه

🙂ببین من خودم امسال دوازدهم بودم انقدر افتاده ها زیاد بودن که تک ماده رو از دو تا درس کردن چهارتا درس چون واقعا آزمونامون سخت بودن حالا اگه قراره هی به خودت انرژی منفی بدی واقعا تا کنکور دومم نمیاری 

🙂ببین من خودم امسال دوازدهم بودم انقدر افتاده ها زیاد بودن که تک ماده رو از دو تا درس کردن چهارتا د ...

ببین دارم میمیرم....ینی مردم قشنگ ی مرده متحرک....دیگ خستم واقعا دیگ نمیتونم

چرا من باهوش نیستم چرا من یکی ازینایی ک قبول شدن نیستم چرا انقدر بدبختم😑

عاشق گربه ها🥺❤️
🙂ببین خداوکیلی الان داخل تابستون حداقل باید دهم رو خونده باشی کامل تستاشم زده باشی دوازدهم استارت ز ...

دهم تابستون سال پیش بستم تستاش رو زدم....

یازدهم فقط زیست و شیمیش خوندم این تابستون

دوازدهم زیست فصل ۱ رو تموم کرد🙂

عاشق گربه ها🥺❤️
دهم تابستون سال پیش بستم تستاش رو زدم....یازدهم فقط زیست و شیمیش خوندم این تابستوندوازدهم زیست فصل ۱ ...

خوب دیگه اوکیه خودتو اذیت نکن به این چیزا هم فکر نکن کار خودتو بکن