2777
2789
عنوان

چند وقت بعد از جدایی حالتون بهتر شد

305 بازدید | 12 پست

سه ماه از جداییم میگذره با اینکه خیلی عذاب کشیدم و خیانت دیدم ولی حالم خوب نمیشه

یه روز میام میگم امروز دیگه خوب شدم بهش فک نکردم خوبه که رفته شبش باز یادش میوفتم میشینم گریه میکنم

امید به زندگیم خیلی اومده پایین بچه ها 

شما هم مثل من بودین ؟

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوب نشدم بعد یکسال هنوزم خوب نیستم میدونم دیگم خوب نمیشم کلا مرده متحرکم ک فقط نفس میکشه نگاه میکنه گریه هام تمومی نداره بهم ظلم شد حقمو پایمال کردن جز ایتکه درد بکشم چه کنم

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
جدایی طلاق یا کات با رلو اینا؟

طلاق

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 
من خوب نشدم بعد یکسال هنوزم خوب نیستم میدونم دیگم خوب نمیشم کلا مرده متحرکم ک فقط نفس میکشه نگاه میک ...

:))) میفهممت

لامصب شبا جونم بالا میاد تا صب شه

سه ساله جدا شدیم یک ساله طلاق هنوز فراموش نشده هیچ هرروز بیشتر دلتنگ میشم 🤦

وای 

طلاق

الهی عزیزم من اصلا نمیتونم درکت کنم ولی شاید این چیزایی که میگم کمکت کنه

به این فکر کن که اون چقدر عوضی بوده

هر ردی ازش جا موندع رو نابود کن[عکس یا چتی لباسی و..]

اهنگ بزار برقص روزتو با این چیزا شروع کنی تا اخرش خوبه

به خودت برس برو بیرون تو اجتماع باش

سعی کن اگه شغل نداری یه کارع پیدا کن حوصلت سر نرع

برو باشگاه و..

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

فقط خدا میدونه بعد اون چیا کشیدم

دقیقا نزدیکای خاستگارینون بود جهیزیمم خریده بودم فهمیدن با یکی چت میکنه من همهرچیو بهم زدم یهو بعد یسال دیدم رفت همون دختررو گرفت نابود شدم 

روز عقدشون همون روزی بود که با من برنامه گذاشته بود

چقدم منو تحقیر کرد خودش بچه روستا بود من بچه شهر ولی برای حاشیه شهر بودم همش منت میزاشت که چجوری خانوادمو بیارم محلتون و دوستام میگن بگو دختره به خودش برسه و...

زورم میاد رفت دختر روستا گرفت ۳ سال از خودش بزرگتر وقتی ام باهم دیدمشون واقعا دختره مالی نبود اصلا قیافه نداشت 

هنوزم یادش میافتم حالم بد میشه

بماند بعد ازدواجش اومد پیام داد گف حال شب و روزام خوب نیس حلالم کن ولی واقعا نتونسم ببخشمش