2777
2789

دختر خوب و ساده ای هستی،از کسی که منتظر اعتراف به عشقشی بالاتر و بهتری اما خود کم بینی باعث شده کل فکرتو درگیرش کنی،پیشنهادم پیش رفتن در زندگی و پیشرفته خودته،ممکنه در آینده این شخص اعتراف کنه اما اون موقع اگر همونطور که گفتم به خودت و زندگی برسی احتمالا ردش میکنی و یا با منطق بیشتری بهش جواب میدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب و ساده ای هستی،از کسی که منتظر اعتراف به عشقشی بالاتر و بهتری اما خود کم بینی باعث شده کل ف ...

الانم دوست ندارم ازدواج کنم اما با خودم میگم شاید مثل این یا بهتر دیگه نتونم پیدا کنم بخاطر همین میترسم خودتون که از وضع مردم این دور و زمونه خبر دارین سخت میشه آدم خوبی پیدا کرد..!

آره ولی تجربه شخصی من و خیلیای دیگه تو این سایت ثابت کرده صرفا اونی که خوب به نظر میاد خوب نیست.

واقعا توصیم بهت همون پیش بردن زندگی خودته،بذار خوب خودش تو رو پیدا کنه،معطلش نشو

آره ولی تجربه شخصی من و خیلیای دیگه تو این سایت ثابت کرده صرفا اونی که خوب به نظر میاد خوب نیست.واقع ...

بنظرتون این آدم خوبیه؟بهش جواب مثبت بدم خوشبخت میشم؟

دختر خوب و ساده ای هستی،از کسی که منتظر اعتراف به عشقشی بالاتر و بهتری اما خود کم بینی باعث شده کل ف ...

اونی ک‌باهاش حرف زدم قصدش چیه 

درست میگفت یا کسخره می‌کرد چطور فرضیه 

درمورد آینده احساسیم خم میگی 

آره ولی تجربه شخصی من و خیلیای دیگه تو این سایت ثابت کرده صرفا اونی که خوب به نظر میاد خوب نیست.واقع ...

عزیزم میشه لطفا بگی م دوستم داره؟کلا حسش چیه؟

دانشگاه رفتنم اوکی میشه؟

زندگیم کی درست میشه؟

دوست عزیز میشه در مورد منم بگی؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

بپرس،بتونم کمک میکنم

مشکل از کدوممون بود

دلخوریش رفع میشه؟ پیام میده برمیگرده؟ من منتظر پیامش بمونم یا خودم بدم؟

کب نامزد میکنم؟ازدواجم باهمین فرده؟

چجور ادمیه حست دربارش چیه

درباره منم بگو

اول اسم الف

اونم ب

همشو جواب بدی ممنون میشم