2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه لطفا بگی م دوستم داره؟کلا حسش چیه؟دانشگاه رفتنم اوکی میشه؟زندگیم کی درست میشه؟

علاقه داره ولی آماده زندگی نیست،بهتره فعلا روش حساب نکنی،بله دانشگاه میری،سعی کن خیلی معطل نکنی و رشته های نزدیک رشته دلخواهت رو هم انتخاب کنی،آینده روشنی خواهی داشت اگر رو خودت تمرکز کنی

میشه از خصوصیات منم بگیو کی باردار میشم؟

مانع بارداریتون استرسی هست که دارین،درمان شروع کنید و با خیال راحت منتظر باشید،احتمالا تا آخر سال آینده باردار میشید،استرس و شمردن روزها و زیاد انتظار کشیدن رو تموم کنید

مانع بارداریتون استرسی هست که دارین،درمان شروع کنید و با خیال راحت منتظر باشید،احتمالا تا آخر سال آی ...

میشه خواهش کنم بگی در مورد من چی حس میکنی؟ آیندم چه طوریه؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟عاشق هم میشیم و بعد ازدواج میکنیم؟

میشه خواهش کنم بگی در مورد من چی حس میکنی؟ آیندم چه طوریه؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه ...

شما توانایی این دارین که جزء کادر درمان باشید اگر به جای فکر کردن به اون موقعیت واقعا تلاش کنید،اما موفقیت و خوشبختی شما صرفا در این مسیر نیست و اگر بخواین میتونین با تمرکز رو بقیه علایق و استعدادهاتون زندگی خوبی بسازید،آینده خوبی دارین،با منطق در مورد ازدواج تصمیم میگیرید و خوشبخت میشین،صبر داشته باشید و تلاش کردن برای زندگیتونو از همین روزها شروع کنید

شما توانایی این دارین که جزء کادر درمان باشید اگر به جای فکر کردن به اون موقعیت واقعا تلاش کنید،اما ...

میشه بگی کی وارد رابطه میشم وجه ویژگی ‌شخصیتی داره وجطور  اشنا میشیم 

فک میکنی در آینده شغلم چیه

شما توانایی این دارین که جزء کادر درمان باشید اگر به جای فکر کردن به اون موقعیت واقعا تلاش کنید،اما ...

عزیزم من دانشجوی پزشکی ام ، میخواستم بدونم تو این مسیر موفق میشم یانه؟ممنونم از توضیحتون