2777
2789

دبیرستان رشتم تجربی بود. 

کنکور ریاضی دادم. 

دانشگاه مهندسی پزشکی خوندم. 

الان داخل یک شرکت مشغول به کار برنامه نویسی ام. 

بعد دوباره امسال کنکور تجربی دادم و منتظر نتایج هستم 😂😂

از طرفی عاااشق طراحی لباسم همون رشته ای که موقع دبیرستان دلم پیشش بود و مادرم اجازه نداد اون رشته رو بخونم،شاید این شاخه به اون شاخه پریدنم بخاطر این هست که از اول دنبال علاقم نبودم🫠

شما ها چی خوندین و الان مشغول به چه کاری هستین؟ 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دارم موسیقی میخونم 😂معلم زبانم

باز این دوتا یکم قابل هضمه، من برنامه نویسی انجام میدم ولی به طراحی لباس و طراحی و دوخت علاقه شدیدی دارم😂😂

منم تجربی بودم پرستاری میخونم و عاشق اینم برم برنامه نویسی و طراحی سایت یاد بگیرم و دوس داشتم برگرد ...

خیلی سخته ولی شیرینه🥲

من از ترم 2دانشگاه فهمیدم تو برنامه نویسی استعداد دارم و رفتم دوره دیدم، مدرک گرفتم اگه علاقه داری برو دنبالش. 

خیلی سخته ولی شیرینه🥲من از ترم 2دانشگاه فهمیدم تو برنامه نویسی استعداد دارم و رفتم دوره دیدم، مدرک ...

کجا دوره دیدین؟ آنلاین هم میشه ؟

خوب یاد گرفتین؟

من مشکلم سیستممه که خیلی قدیمیع مال سال ۹۴ هست میترسم به درد نخوره باید عوضش کنم؟

کجا دوره دیدین؟ آنلاین هم میشه ؟خوب یاد گرفتین؟من مشکلم سیستممه که خیلی قدیمیع مال سال ۹۴ هست میترسم ...

آپدیتش کنید، من سال 400ویندوز عوض کردم کلا یه دستی به سر و روی سیستمم هم کشیدم شد13ملیون، من دوره هارو توی جهاد دانشگاهی شرکت کردم، آنلاین هم فک کنم بتونین یاد بگیرین. 

کجا دوره دیدین؟ آنلاین هم میشه ؟خوب یاد گرفتین؟من مشکلم سیستممه که خیلی قدیمیع مال سال ۹۴ هست میترسم ...

ببخشینا گفتین پرستاری میخونم چندتا سوال بپرسم🫠