2777
2789
عنوان

بنویسم یا سر نماز بگم❓

82 بازدید | 12 پست

بچه ها من کسی بهم بدی میکنه یا ازش خوشم نمیاد و آرزوهایی که دارم و اتفاقای بد و خوبی که برام می افته تو دفترم مینویسم 

بنظرتون بنویسیم بهتره یا سرنماز بگیم؟

من چیزای خیلی ضروری رو سر نماز میگم و زود تمومش میکنم اما با خدا فقط تو دفترم صحبت میکنم....

بنظرتون چیزایی که تو دفترم مینویسمم خدا میبینه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا میبینه.

علم خدا حد نداره.

این نوشتنت خیلی جالبه و مورد تایید اسلامیه.

یه جورایی گله شکایت رو از بندگان ناخلف خدا بصورت نوشتاری در دفتر خودت می‌نویسی و غیبت هم نمیشه خیلی خوبه 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

قطعا میبینه.علم خدا حد نداره.این نوشتنت خیلی جالبه و مورد تایید اسلامیه.یه جورایی گله شکایت رو از بن ...

اره همیشه برامم سوال بود که واقعا خدا اینا رو میبینه؟؟

بخاطر همین اومدم اینجا بپرسم 

اره همیشه برامم سوال بود که واقعا خدا اینا رو میبینه؟؟بخاطر همین اومدم اینجا بپرسم

این جور سوالاتت رو از من بپرس بهت میگم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد