2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران اگه دولتیه برو تهران

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
دولتی پارسال قبول شدم ولی به شرایطی نرفتم به خاطر همین ازاد الان میخوام برم خوبه به نظرت یا نه؟

آزاد اگه میری شهر خودت برو چون آزاد هیچ شهری با شهر دیگه فرق نمی‌کنه هزینه ات میره بالا فقط اما اگه شهر خودت نمیتونی بری من خودم خرم‌آبادیم آزاد خرم‌آباد بد نیست خوبه ولی فک کنم آزاد بروجرد بهتر باشه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
آزاد اگه میری شهر خودت برو چون آزاد هیچ شهری با شهر دیگه فرق نمی‌کنه هزینه ات میره بالا فقط اما اگه ...

چون میگم شهر خودم شرکت نداره و اینکه اصلا  خوب نیست منم پلدختریم 

ولی میگن چون تهران شرکت زیاده فرصت کار آموزی زیاد داره

تو کار اموز شرکت هم هستی تو خرم آباد 

اصالتا الیگودرزی هستیم رفت و آمد دارم فامیلامم اونجا خوندن ناراضین

اها منم دختر عمم الیگودرز پرستاری میخونه خودش بهم گفت حسابداری خوب نیست بیای الیگودرز مرسی گلم  پس الیگودرز نمیام ⚘️🥰