چون میگم شهر خودم شرکت نداره و اینکه اصلا خوب نیست منم پلدختریم ولی میگن چون تهران شرکت زیاده فرصت ...
من خودم حقوق میخونم ولی خب یکی از دوستام رشته اش حسابداریه آزاد خرمآباده هنوز تموم نکرده ولی کارآموز یه شرکته اونجا کار میکنه اگه هزینه برات مهم نیس و اوکی باهاش برو تهران اونجا فرصت کاری قطعا بیشتر از اینجاس
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
درست میگی مامانم میگه تهران بهتره ولی خرم آبادم تمام فامیلا اونجان فقط این بده که کلا ما خانواده ما ...
ایشالله موفق باشی عزیزم
تهران که راحت تر کار پیدا میکنی ولی هزینه خورد و خوراک و اقامتت زیاد میشه بیشتر درآمدی که داریو باید بدی جای اونا واسه کارآموزم فک نمیکنم حقوقشون زیاد باشه همین دوستم الان ۸ تومن میگیره اگه فک میکنی خرمآباد باشی هزینت کمتره و میتونی روزایی که کلاس داری خونه فامیلات بمونه خرمآباد گزینه بهتریه برات اما اگه نه اینجام باید خوابگاه بگیریو این حرفا همون برو تهران که راحت ترم بتونی کار پیدا کنی
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...