کنترل روی رفتارش نداره و تربیت و ژنتیک موثر اگر خودش دلش بخواد با مشاوره و دارو شاید بهتر بشه
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از اول نقطه ضعف نشون دادی اونم سوءاستفاده میکنه دیگه . اگه اولین فحش که از دهنش بیرون اومده بود ۷سال پیش واکنش نشون میدادی الآن جرعت نداشت فحش بده . از این به بعد فحش داد تو بدترشو بهش بگو .
فحش بده توهم جواب در خورد شخصیتش بده ک بفمه چقدر بده بی احترامی من خودم قبلا ب خاطر آرامش بچهام سکوت میکردم الان نه یکی بگه ده تا جواب میدم چون خسته شودم وقتی مردی ک سرش نمیشه
شوهر منم بد دهنه قبلنا هیچ نمیگفتم بلکم تغییر کنه ولی الان هر چی میگه ده تا روش میزارم اونم خوشش میاد میگه اگ این ۴ تا حرفم بهم نزنیم زندگی کسل کنندس😐😐😐😐😐
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!