2777
2789
عنوان

شوهر بددهن

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم بد دهنه قبلنا هیچ نمیگفتم بلکم تغییر کنه ولی الان هر چی میگه ده تا روش میزارم اونم خوشش میا ...

عین شوهر من میگه😐😁✋️

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

شوهر منم بددهنه بارها دعواکردم..قهر کردم..حتی برای که بترسونمش اقدام به خوردن قرص کردم .ولی هیچ فاید ...

اینو به اونایی بگو که دارن بهم میگن باید قهر و دعوا میکردی تا از سرش بیوفته

اصلا براش مهم نیست خیلی بهش فشار بیاد دست بلند میکنه

غلط کرده میکنه دست روت بلند کنه . شهر هرت که نیست . بذار اصلا بلند کنه و ببینه عاقبتش چی میشه . زبونش درازه باید قیچی بشه .

شوهر منم بددهنه بارها دعواکردم..قهر کردم..حتی برای که بترسونمش اقدام به خوردن قرص کردم .ولی هیچ فاید ...

تربیت خانوادگیشونه دیگه پدر شوهرم الان ک پیره زنش فوش میده اونم جوابشو😂😂

دست بلند میکنه

دستم بلند کرده دوباراز وقتی جواب میدادم منم بلند شودم درسته زورم ب اندازه اون نیست و نبوده اما این دوبار باعث شوده بفمه منم کم آوردم منم آدمم اگر چیزی نمی گفتم بخاطر ترس نبوده بخاطر آرامش بچهام 

خودشو گفته که😂😂😂

آره😂😂ولی عصبی شده بود،ترجیح میدادم درست برخورد میکرد..

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
دو عدد خل چل😂😂

خل و چلمون کردن   

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

غلط کرده میکنه دست روت بلند کنه . شهر هرت که نیست . بذار اصلا بلند کنه و ببینه عاقبتش چی میشه . زبون ...

عاقبتش چیه به نظرت برم پزشکی قانونی 

اونام براش نهایت دیه ببرن 

اونم بالاخره میده

بعدش چی 

طلاق بگیرم 

بعدش بچه هام زیر دست کی میوفتن

یا نامادری یا مادرخواهری که یه سره پیش دعانویسان 

به خدا خسته شدم زده شدم حالم بهم میخوره نفرینش میکنم بهمش میگم الهی لال شی

بهش واکنش نشون نده شاید میبینه ناراحت میشی برای اینکه ناراحتت کنه میگه خودتو بزن به بی خیالی ولی یبار بهش بگو من اینجوری فکر میکنم که همه حرفارو به ننت میگی نه من