2777
2789
عنوان

تو گوشیه شوهرم وی لایودیدم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 75 پست
بابا توش هرجور زنی بود رو هر کدوم میزدی لایوش برات باز میشد

خب سلبریتی ها زن هستن 

لایو هاشون هم سیو میشه

مثل لیسا رزي جیسو و.... 

ولی کار بدی تو لایو نمی کنن حرف می زنن با طرفدارا

به نظرم انقد همسرتون رو محدود نکنید سر همچین چیزایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ههاتفاقا شوهرمنم اینستا ندارهروبیکاش واتساپش همه روگوشیه منم نصبهن ک خودم بخوام بخاطر یه موضوعی نصب ...

استارتر عزیز نمی‌دونم چی توی سرت میگذره ولی کسی با ۳ ثانیه تماس تصویری  قطعا کاری نکرده تو همچین مدت زمان کوتاهی حتی جواب سلامم نمیشه داد بیخودی زندگیتو خراب نکن و پای خانواده رو به همچین  مشکل کوچکی باز نکن تو زندگیت. بازم میل خودته. بنظرم بشین درست فکر کن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اکثر زنا سیاه پوست بودن کره ای نبودن اصلا

خب اونا طرفدارای این سلبریتیان من این برنامه جدید و نصب نکردم ولی چون قبلیشم داشتم میدونم داستان چیه اصلا ربطی به شوهر تو نداره اونا خودشون طرفدارن میگردن همو پیدا میکنن فرد مورد علاقشونو حمایت کنن

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
اصلا نمیتونم درست فکر کنمنمی‌دونم چیکار کنم

بخاطر زایمان  همچین حالتی بهت دست داده اون برنامه رو از گوشیش حذف کن  و زمان بده همه چی حل میشه .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چند تا سلبریتی هست که پوستشون تیرس مثل جسی من خودم چندتا مجری دیدم داشتن با اعضا استری کیدز مصاحبه م ...

یعنی ناموسن این برنامه به این سادگی اینقدر بده که ریکشن اسی اینه 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه ها تو گوگل شوهرم یه ایمیل ک زده برا خودشه اون هیچ

یکی هم پایینش بود آدرس ایمیل ک اسم یکی از دوستاش بود بعد کنارشم نوشته بود جلسه منقضی شد میدونین یعنی چی؟

هرچی زدم نرفت تو او ایمیله

بچه ها تو گوگل شوهرم یه ایمیل ک زده برا خودشه اون هیچیکی هم پایینش بود آدرس ایمیل ک اسم یکی از دوستا ...

شاید خواسته از طریق ایمیل تماس تصویری بگیرن

منم دوستم یه بار خواستیم اینکارو کنیم کیفیت تصویر یکم بهتره

وقتی هم تموم بشه مینویسه جلسه منقضی شد

نه بابا برنامه بدی نیست نظارت رو سلبریتی های کره ای خیلی زیاده کار عجیبی نمی تونن بکنن

اره بابا این بیچاره ها همه چی تو لایواشون ممنوعه فقط با احترام صحبت میکنن خیالت راحت باشه اسی