2777
2789
عنوان

تو گوشیه شوهرم وی لایودیدم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 75 پست

وا اسی این حرفا چیه دختر حالا اون سردنیا رفته عکس زن دیده کاری نکرده که خدانکنه خیانت ببینی اون درد داره اون نابودمیکنه 💔💔😔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصن نمیدونم چیه

ولی خب شاید پشیمون شده بعدش چون میگی 5 ثانیه

تو هیچ مردی پیدا نمیکنی ک هیییییییییییچ کار خلافی نکرده باشه پیغمبر نیس ک

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
من اطلاع زیادی ندارم درمورد برنامشولی دیدم چندتا تماس داشته با زنا درحدچندثانیهازش پرسیدم رنگش شد مث ...

بابا وقتی اطلاع نداری اخه چته خواهر مسئله ای نیست که این برنامه ها حتی بچه هام نصب میکنن بعد سه ثانیه یارو حتی سلامم نمیتونه بده 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

من ک اجازه ندادم شوهرم اینستا نصب کنه،برای کارشم استفاده نمیشد ،منم گفتم نه ک نه،اونم دنبالش نیست،حتی واتس اپ و روبیکا رو ی خط ایرانسل داره نه روی خط اصلیش،این مردا رو نباید ول کرد،البته من زن مهربونی هستم واقعا 🥰😄🫠.شما اذیتش نکن عزیزم،دعواش کردی حرفی نداشت خوبه دیگه ،حالت بدی ب شوهرت نده ،بگو دوست دارم مراقبتم ،زندگیمونو دوست دارم ،و بعد اجازه نده ،اروم باش عزیزم،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

باورم نمیشه یه همچین اتفاقی انقد روی شما تاثیر گذاشته😐😐😐😐

یعنی اتفاق کمیه ک شوهرت بره ب زنای لختی زنگ بزنه

حالا الان چندثانیس زود فهمیدم

اگه نمی‌فهمیدم هی ادامه میداد و یه روز تو سایت صیغه یابی پیداش میشد

همه چی اولش سخته

من اطلاع زیادی ندارم درمورد برنامشولی دیدم چندتا تماس داشته با زنا درحدچندثانیهازش پرسیدم رنگش شد مث ...

به نظرم زیاد بزرگش نکن

منم برای دیدن لایو اعضا کیپاپ نصب کردم 

فضای بدی نداشت

طرفدار ها با سلبریتی ها می تونن صحبت کنن یا لایو شونو ببینن شاید شوهر شما لایو یه سلبریتی خانم رو دیده در حد چند ثانیه

یعنی اتفاق کمیه ک شوهرت بره ب زنای لختی زنگ بزنهحالا الان چندثانیس زود فهمیدماگه نمی‌فهمیدم هی ادامه ...

حالا اینجا زار نزن واس چیزی ک هنو مطمعن نیستی برو یقه شوهرتو بگیر 

دختری با روح بنفش💜 

این واسه سلبریتیاس بیشتر اونام که عکساشون همه جا هست اون بنده خدام خودش نمیدونسته چیه رنگش پریده

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
یعنی اتفاق کمیه ک شوهرت بره ب زنای لختی زنگ بزنهحالا الان چندثانیس زود فهمیدماگه نمی‌فهمیدم هی ادامه ...

زنای لختیشو نمیدونم 

اما تا جایی که من میدونم این برنامه همچین چیزی نیست 

ولی بله حق با شماست 

دانشجوی روانشناسی هستم🤍_مرا همین بس،که رسالتمان شفای روح است🕊️🌱

عزیزم پیش میاد مگه تاحالا خیانتی ازش دیدی؟

حالا ی کنجکاوی بوده

۵ ثانیه چیزی نیست ک اینقد خودتو نابود کنی

مگه ببخشید خانما لخت مادر زادی بودن؟

بعدهم خارجی 

حالا پیامی داده بود ب هم زبونش چتی کرده بود باکسی خدای نکرده دوست شده بود چیزی حق داشتی

ولی باور کن این مورد خیلی کوچیکیه واصلا خیانت حساب نمیشه اعصابتو خورد نکن فقط باهاش سرسنگین شو و بشورش و بذار برنامه و پاک کنه وبفهمه خط قرمزت این چیزاس

من ک اجازه ندادم شوهرم اینستا نصب کنه،برای کارشم استفاده نمیشد ،منم گفتم نه ک نه،اونم دنبالش نیست،حت ...

هه

اتفاقا شوهرمنم اینستا نداره

روبیکاش واتساپش همه روگوشیه منم نصبه

ن ک خودم بخوام بخاطر یه موضوعی نصب شدو موند 

همیشه گوشیش دست منه

هیچکس باورش نمیشه حتی ب یکی نگا کنه

ولی حالا چی؟