2777
2789
عنوان

تو گوشیه شوهرم وی لایودیدم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 75 پست

عزیزم جای شما نیسیم اصلا نمیخوام بگم ناراحتیت چیز کمیه 

ولی صحبت عادی کردن چه اشکالی داره یه نوع کنجکاوی شاید منم دوست داشته باشم با یه خارجی صحبت کنم حالا مرد زنش فرق نداره یه نوع کنجکاوی بیشتر ولی اگر ویدیو مربوط به سک س باشه قضیه بکل فرق داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم میمیرمهمه تنم یخ زده دارم میمیرمنمیتونم نفس بکشم

عزیزم🫂

آروم کن خودتو.فکر اون کلمه به سرت نزنه.فقط اشتباه کرده اشتباه.میدونم خیلی سخته قبول کنی

قربونت برم برو مشاور حتما

این وقتا نباید از هزینه مشاوره شونه خالی کرد

وی لایو مگه یه برنامه نبود که اعضا گروه های کیپاپ می اومدن لایو میگرفتن 😂شاید همسرتون طرفدار یکی از ...

من اطلاع زیادی ندارم درمورد برنامش

ولی دیدم چندتا تماس داشته با زنا درحدچندثانیه

ازش پرسیدم رنگش شد مثل گچ دیوار سفیده سفید

وی لایو مگه یه برنامه نبود که اعضا گروه های کیپاپ می اومدن لایو میگرفتن 😂شاید همسرتون طرفدار یکی از ...

نه بابا اون یکی دیگس ویورس بود فکر کنم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.