2777
2789
عنوان

الان دوره زمونه قابلمه هست

151 بازدید | 10 پست

شوهرم چند روز فشرده کار داره بعد پکیجمون خراب شده میگم بیار سرویسش کن میگه قابلمه زیاد داری چند روز اب جوش کن حموم کن ،میگم ساعت یازده شب که میخوای بیای خونه همون موقع ها تعمیرکار بیار.

میگه برو خونه مادرم حموم کن.از عمددد نمیاره درست کنه که من برم منت مادرشو بکشم.

میگم بلکه اب زیاد لازم داشتم میگه هرکدوم از قابلمه اب جوش هارو که ریختی تو لگن باز اب سرد بکن بذار رو اجاق گاز

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

خونه خواهرم برا حموم نمیرم ،خونه مامانمم که یکسال بیشتره من نرفتم اون میاد

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چرا نمری دنبال سرویسکار

نمیذاره برا اینکارا خودم برم و مرد بیاد 

🤣🤣🤣🤣برو خونه مادرشوهر خیلی اب بریز

من برم تا دویست سال میگه همون ماهی که عروس اومد اینجا حموم رفت قبض زیاد اومد

یعنی چی نمیذاره ،خواهر یا همسايه یا مامانشو رو صدا کن بیان پیشت بگو طرف بیاد

بعدشم میگم که از عمد میکنه تا منت ننشو بکشم