2777
2789

من مینویسم اگه دوست داشتین لایک کنین و نظر بدین تا ادامه بدم 

۲ تا خواهر دارم که هر دو ازم بزرگترن، اینو بگم هر دو از نظر رفتاری حالت عصبی و پرخاشگری دارن، اختلاف سنی مون زیاد نیست اونا هر دو ۲ تا بچه دارن و من هنوز بچه ندارم حسادت تا دلت بخاد بینمون هست

اما خب از بچگی به هم عادت کردیم و بیشتر وقتمون با هم گذروندیم من البته از اونا کم حوصله ترم و بیشتر فاصله میگیرم ازشون چون واقعا اعصاب رقابت و حسادت و کل کل و ندارم 

اما خب یه وقتایی دلم میخاد باهاشون ارتباط بگیرم من عادت ندارم زیاد از مشکلاتم بگم و سعی میکنم این چیزا تو دلم بمونه اونا شوهراشون پرخاشگری و دعوا زیاد دارن بچه هام خیلی اذیتشون میکنن اما به من خیلی حسادت میکنن با اینکه من کوچیکترم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه اینکه با هم جیک تو جیکن و خیلی صمیمی من عقب تر وایمیستم و از بعضی رفتارشون خوشم نمیاد به خاطر همین با یکی شون چند وقته قطع رابطه کردم فقط در حد سلام و علیک جایی ببینم این یکی از اون یکی حسود تره ولی من بهش نزدیکترم خلاصه اینکه اینم چند وقته حس میکنم حس حسادتش خیلی بالا زده شاید باورتون نشه ولی به آرایش لباس و هر چیز کوچیکی که از آدم ببینه به شدت حسودی میکنه حتی با اینکه با کسی دیگه صحبت کنی 

امروز بهش زنگ  دم بعد از چند وقت گفتم چیده که کلا قطع کردم فقط دوست داره خودش صحبت کنه و اگه تو بخوای راجه با خودت چیزی بگی خیلی بی ادبانه رفتار میکنه و همیت کارو کرد 

خیلی ناراحتم که همچین خانواده ای دارم با وجودشون احساس تنهایی میکنم کاش یه خانواده بهتری داشتم 

ادامه شو نوشتم

از طرفی خودتون میدونین که آدم واقعا به خانواده احتیاج داره اما نمیدونم چکارشون کنم که با این وجود که من از اونا زندگی آرومتر دارم اینقدر بهم حسادت نکنن و بد نباشن و دور نشن 

خب البته یه عادت دارم اونم اینکه از مشکلاتم کم میگم منم مشکلات خودمو دارم اگرم براشون از مشکلاتت میگی عادت دارن اینقد غیبت و پست سرت حرف میزنن و طعنه منم آدم فوق العاده حساس که خیلی اذیت میشم

به خاطر همین همیشه پنهان میکنم که بعدا زخم زبون نشنوم 

بنظرم سعی کن ازشون فاصله بگیری ...

همچین ادمایی انرژی منفی دارن حال روحیتو مدام خراب میکنن

بجاش میتونی برای اینکه این خلا رو پر کنی بیشتر تو اجتماع باشی اگه باشگاه نمیری صد در صد برو چون محیطش خیلی ب ادم انرژی میده

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
از طرفی خودتون میدونین که آدم واقعا به خانواده احتیاج داره اما نمیدونم چکارشون کنم که با این وجود که ...

باهاشون قطع رابطه نکن ولی 

فاصلتو حفظ کن 

مشکلم اینه آدم اجتماعی نیستم سخته برام

میفهمم چی میگی ...منی ک تو درونگرایی رتبه اولم درکت میکنم

ولی بعدش گفتم ک چی؟!تا کی باید اینطوری بمونم 

و استارتشو زدم اولین کاری ک کردم رفتن ب باشگاه بود اصلا محیطش ادمو سر زنده میکنه ..کلی هم دوست پیدا کردم

چه خوب کاش منم همت کنم پاشم

بلاخره باید از ی جایی شروع کنی..

مشکل ما اینه وقتی هم ی تصمیم میگیریم انقد عقبش میندازیم که به کل فراموش میشه