2777
2789

قانونی نداره به زندگیت و شریک زندگیت برمیگرده

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سال کار کردم همشو دادم ماشین خریدم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین ما ۲ تا کارت داریم برای خودمون 

۲ تا کارت دیگه هم هست 

یکی برای خونه 

یکی پس انداز 

همین حقوق میگیریم، یه مقدار مشخصی رو میریزیم تو کارت پس انداز 

یه مقدار مشخصی رو تو کارت خونه 

پولایی ک میمونه هم هر کی پولش برای خودشه 

اگه پول برای خونه کم بیاد دوباره توش پول میریزیم 

هر چقدرم ک اخر ماه پول اضافه اومد میریزیم تو کارت پس انداز

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

یک چهارم حقوقمو میدم شوهرم برای خرجای ثابت . خرید خونه مثل گوشت و برنج و شوینده و… تقریبا با خودمه. لباس و تفریح و کلاسای فوق برنامه بچه ها با منه. بین یک چهارم تا یک سوم حقوقمو هم پس انداز میکنم.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
ببین ما ۲ تا کارت داریم برای خودمون ۲ تا کارت دیگه هم هست یکی برای خونه یکی پس انداز همین حقوق میگیر ...

مثلا من میخوام یک مسئولیتی رو خودم گردن بگیرم  تا به همسرم فشار نیاد اما همسرم یکم غرورداره اجازه نمیده 

توخونه چی خرج نمیکنی

از اسنپ فود و اکالا وسایل خونه رو سفارش میدم. گاهی فروشگاه میرم. برا بچم اسباب بازی و.. میخرم.

اگر تنها باشم از کارت خودم. اگه با هم باشیم همسرم خودش.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
مثلا من میخوام یک مسئولیتی رو خودم گردن بگیرم تا به همسرم فشار نیاد اما همسرم یکم غرورداره اجازه نم ...

خب ما همون اول برای پول هامون و اهدافمون برنامه ریزی کردیم 

کاری ک میخوایم بکنیم با حقوق یک نفر پیش نمیره

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

من بیشتر خرج خونه رو میدم از کلاس بچه ها گرفته تا خرج آشپزخونه و لباس و اینا 

واگر کم بیارم از همسرم میگیرم یا گاهی میگم من ندارم مثلاً پول فلان کلاس بچه ها رو بریز 

یا اومدنی میوه بخر 

ولی در کل وقتی حقوق میگیرم ی مقدار تو کارت پس انداز میریزم و بعد اقساط پرداخت میکنم معمولاً طلا قسطی بر میدارم که همیشه قسط داشته باشم 

بعد با مابقی برنامه ریزی میکنم برا خرج های خودم و خونه 

معمولاً همه چیز رو با هم‌نمیخرم ی ماه مثلاً برنج و حبوبات 

ی ماه روغن و گوشت و همینجوری برنامه ریزی کردم ولی ی چیزی که هست همیشه وسایل مصرفی خونه رو اضافه میگیرم که جلو بیفتم مثلاً همیشه ی کیسه برنج اضافه دارم یا روغن و حتی حبوبات ،یعنی نمیزارم کامل تموم بشه بعد بخرم 

برالباس هم هر وقت نیاز باشه میخرم خرج اضافه ندارم 

برا خرج ماشینم هم بیشترش رو همسرم انجام میده مگه خرج های کوچیک باشه 

ولی با اون پس اندازی که اول ماه تو کارت دیگه میریزم اگر در ماه کم بیارم ازش استفاده میکنم اگر کم نیارم می مونه برا ماه بعد و وقتی به ی مبلغ قابل توجهی رسید ی تیکه طلا میگیرم