2777
2789
عنوان

زورم میاد به مامانم پول بدم

759 بازدید | 14 پست

مامانم وقتی مجرد بودم ، خیلی اذیتم کرد ، خیلی کتکم میزد ، اصلا یادآوری اون روزا حالمو بد میکنه . الان پدرمم  خداروشکر در قید حیاته  ولی خب به مادرم خرجی و پول خیلی خیلی کم میده ، جوری که انگار اصلا نده بهتره . یکی از خواهرام مجرده و خداروشکر وضع مالیش خیلی خیلی خوبه . گفته همه ماهی ۵۰۰ تومن بریزیم  به حساب مامانم . اما حقیقتش  خیلی زورم میاد بهش پول بدم . نمیدونم چرا . ولی خب یاده کارایی که باهام کرده میوفتم  ، بهم حمله عصبی دست میده . 

اما از یک طرف هم دلم براش میسوزه . نمیدونم چیکار کنم ‌. الان چند روزه از سر برج گذشته ، من چون دستم خالی بود، چیزی براش نریختم . حقیقتش  دروغ نگفته باشم ، میخواستم پول جمع کنم ، برای ی کاری . ولی دو سه روزه پشت هم زنگ میزنه . نه اینکه بگه پول بده ، ولی از لحنش میفهمم . موندم چیکار کنم 

مادر آدم هر چی هم بد ۹ ماه آدم تو وجودش نگه داشته 

قبول دارم یه سری مادرها بخاطر محیط و فشار شاید بیمحبتی که دیدن بلد نبودن محبت اما از مادر و پدر بالاتر نداریم خدا همه جای قرآن گفته به والدین خود احسان کنید 

ای کاش منم شاغل بودم می‌تونستم برای مادرم چیزی بگیرم خوشحال بشه هر چند اون احتیاج نداره اما این منم که دلم میخاد ولی زندگی نکبتی گیر کردم شوهر خسیس 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر آدم هر چی هم بد ۹ ماه آدم تو وجودش نگه داشته قبول دارم یه سری مادرها بخاطر محیط و فشار شاید بیم ...

نه بابه خداروشکر ، شوهرم اصلا خسیس نیست . ولی خودم خیلی زورم میاد پوله رو بهش بدم .

بله . پدرم متاسفانه اصلا به حرف هیچ کسی اهمیت نمیده

خدا شما دخترا رو حفظ کنه و به پولتون برکت بده

اگه یه پسر بین شما بود هرگز قبول نمی‌کرد ریالی کمک کنه

ببین واقعیتو بگو به مادرت که این ماه نمیتونی کمک کنی 

اولویت خودتی 

ممکنه خیلی‌ها بدشون بیاد از حرف من ولی منم اینارو تجربه کردم 

یکماه خودت به اون مبلغ نیاز داشته باشی مادرت بهت قرض میده؟ 

نه بابه خداروشکر ، شوهرم اصلا خسیس نیست . ولی خودم خیلی زورم میاد پوله رو بهش بدم .

اینجوری نباش قشنگم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

مادر آدم هر چی هم بد ۹ ماه آدم تو وجودش نگه داشته قبول دارم یه سری مادرها بخاطر محیط و فشار شاید بیم ...

چرا بچه دار شدی با این شوهر

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

عزیزم می دونم این پست دو روز پیشته. ولی خواستم بگم اگر مامانت هرچقدر هم بهت بی مهری کرده هواشو داشته باش مطمئن باش خدا اینجوری توی هدفی که داری بیشتر کمکت می‌کنه.. هرچی تو هوای مادرتو داشته باشی خدا هم بیشتر هواتو داره. ممکنه یک روزی بیاد خدا نکرده مادرتو نداشته باشی و افسوس بخوری که ای کاش اون ماه اون مبلغ رو می دادم بهش و زورم نمی اومد... ببخشید اگر حرفام ناراحتت کرد گلم موفق باشی

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

چرا بچه دار شدی با این شوهر

دیگه یادم نبود اجازه بگیرم از شما 

دیگه یادم نبود اجازه بگیرم از شما

بنده خدا مگه بدتو گفتم ببخشید ناراحت شدی ولی آخرش خودت اذیت میشی.     بچت لباس میخاد

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
بنده خدا مگه بدتو گفتم ببخشید ناراحت شدی ولی آخرش خودت اذیت میشی. بچت لباس میخاد

شما هیچی از هیچکس نمیدونی یه حرفی میپرونی 

منم خوبه اینجوری جواب بدم؟ 

اینجاست که میگه قضاوت نکن 

بچه من چه ربطی داره به خساست شوهرم مگه می‌دونی برای بچه خوب یا بد ؟ ناراحت نشدم فقط مثل خودت حرف زدم 😄

شما هیچی از هیچکس نمیدونی یه حرفی میپرونی منم خوبه اینجوری جواب بدم؟ اینجاست که میگه قضاوت نکن بچه م ...

می‌دونم ولی وقتی برای خودت خرج نمیکنه چرا   خودتو اذیت می‌کنی.  خب خودت سختت میشه  من نمی‌دونم ولی حداقل شرایط رو بدتر نکن

می‌دونم ولی وقتی برای خودت خرج نمیکنه چرا خودتو اذیت می‌کنی. خب خودت سختت میشه من نمی‌دونم ولی ح ...

تاپیک در مورد خانواده بود که شوهر استارتر کاذب نداره پول به مادرش بده منظور من این بود