2777
2789
مگه خوردی

خورده بودم که جوابتو نمیدادم🤣

اینهمه خوردن سرچ کن نوشته چیکار میکنه با ادم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بدونی آدم هر جا هر شوخی رو نمیکنهاینم حتی بچه دو ساله ام میدونه

الان این تاپیک جای شوخیه طرف حالش بده تو فکر مرگه میان شوخی میکنن آخه آدم چی باید بگه چقدر یه سری هاشعور ندارن 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

تو نمی‌خوای بمیری پس بشین سرجات

تقی به توقی میخوره همه می‌خوان خودکشی کنن. یه خودکشیو بزارین برای کسایی که مشکلات حاد روانی دارن هر کی مامانش بهش میگه تو میخواد خودشو بکشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بگو طرف ترسیده و حاضر نیست بیاد به زور که نمیشه

الان طرف رو هم پیدا کردم ولی بازم می خواهد از طرف خانواده ام هم طرد بشم بعد که بی کس شدم خودم رو از خونه بندازه بیرون بدون بچه هام

آره

ببین گلم حقیقت رو بگو، بگو ک خودت دیدی شاید تلخ باشه ولی حداقل اوصاع یکم بهتر میشه و شوهرت شاید یکم از دستت عصبی بشه ولی طلاق ک دیگه نمیده قضیه تموم میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
نمی خواهم بچه هام خون ببینن

خون ؟ بچه هات بعد شما خیلی چیزای بدتری رو قراره ببینن . تک تک لحظه های عمرشون با حسرت میگذره . وقتی همکلاسی ها ، فامیل یا حتی بچه های توی خیابون رو میبینن که کنار مادراشون هستن ، هر روز قلبشون فشرده میشه تازه اگه خیلی خوش شانس باشن این زندگیشونه . بدشانس باشن هم میشن یکی از خبرای روزنامه که فلان آدم چطور زدشون ، گرسنگی داد بهشون ، دور از جون تعرض کرد بهشون و کلی اتفاق بد دیگه .

و یه چیز مهم اینه که تمام این لحظه ها رو شما میبینی و خودت رو لعنت میکنی که نیستی کنارشون ، تک تک این حس ها رو میفهمی و کاری ازت برنمیاد . فکر نکن میمیری و تموم میشه . تازه اول ماجراس 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

تو بچه داری خواهش میکنم به سرنوشت اونا بعد از خودکشیت فکر کن ...

یکی از همسایه های ما خودشو سوزوند ولی نگم برات که بعد از مرگش چه چیزایی رو دخترای تجربه کردن 

میفهممت عزیزم که خیلی زندگی کردن ونفس کشیدن برات سخت شده ولی خب خیلی ها مثل ما فقط دارن تحمل میکنن 

الهی شکرم که حداقل عمر های هم هی داره کوتاه کوتاه تر میشه 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم