2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص برنج ازهمه بهتره میخوری تموم

اره البته قبلش دل و رودتو بالا میاری و کلی عذاب میکشی😐👍

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

دیگه نمی تونم

بخدا منم بعضی روزا نمی تونم این حجم از ناراحتی رو تحمل کنم میگم چقدر باید اشک بریزم حسرت بخورم تا کی باید صبر کنم مرگ بیاد سراغم ومنو از این دنیا راحت کنه ولی چکار میشه کرد باید تحمل کرد دنیا همینه 

اینکه میگن همه مشکل دارن واینا رو منم قبول ندارم بعضی ها بعضی مشکلات بدجور آدم رو زمین میزنه 

من دختر بیست ساله دیگه بریدم از دنیا دیگه هیچ توقعی ندارم از این زندگی منتظر مرگم فقط 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

به بچه هات فکر کن گناه دارن مادرت چه گناهی داره خودکشی راهش نیست تو کل کن افکار منفی از ذهنت دور کن  فکر می‌کنی خودکشی آخرین راهه نه نیست یه روزی میاد که به فکر و افکار خودت خنده ات میگیره انشالا مشکلت حل بشه عزیزم قوی باش 

این خدایی که من شناختم تا صد سالگی عذابم میده

میفهممت 

بخدا منم دارم عذاب میکشم  

خیلی به مرگ وخودکشی فکر کردم ولی فهمیدم راهش نیست 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم