2777
2789

سلام بچه ها قبلا تو نی نی سایت بچه ها تعریفشو میکردند،میخواستم ببینم کسی هست خبری ازشون داشته باشه؟

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!

اکبری... خدارحمتش کنه پارسال فوت کرد

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
اکبری... خدارحمتش کنه پارسال فوت کرد

بله متاسفانه همین امشب خبردار شدم خیلی ناراحت شدم خدا رحمتشون کنه،ولی یادمه بچه ها تعریف خانم کریمی را میکردند ی خانمی از مشهد میمد پیششون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رقتم پیشش خیلی ها میکرو ای وی اف کرده بودن نشده بودن ولی ماه سوم با داروی ایشون دوقلو باردار بودن ...

سلام دوست عزیز،واقعا؟؟؟؟چه جالب،قبلا اینجا تعریفشونو شنیده بودم میشه شماره تلفن و ادرسشونو بهم بگین،🌼🌼🌼🌼

من رقتم پیشش خیلی ها میکرو ای وی اف کرده بودن نشده بودن ولی ماه سوم با داروی ایشون دوقلو باردار بودن ...

عزیزم میشه شمارشو و ادرسشو لطف کنید به خدا ازته دل دعات می‌کنم

۰۹۱۳۲۰۷۷۲۴۱   خانم کریمی ..اصفهان انشاالله حاجت روا بشید و دامنتون سبز...منم دعا کنید

خانممممم هستی؟

این خانم کارش خوبه؟

من دارم میرم پیشش

التن دوماهه

امیدی هست؟

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
سلام خانما براتون شماره خانم کریمی را از یکی از بستگان همسرم گرفت...۰۹۱۳۲۰۷۷۲۴۱

ممنونم،انشاالله که حاجت روا بشین،میشه بپرسم ایشون کدام قسمت اصفهان هستن؟؟من قبلا حدود دو یا سه سال قبل اینجا تعریف یه خانم کریمی نامی رو شنیده بودم یعنی همونه،؟؟

خانممممم هستی؟ این خانم کارش خوبه؟ من دارم میرم پیشش التن دوماهه امیدی هست؟

به نظر خودتون خوب بوده؟؟کسی بهتون معرفی کرده بود؟؟؟