2777
2789

قراره امسال برم سرکار اگه خدابخواد واینکه ... میخواستم کسانی بچه کوچیک دارن مثل من ومتاهلن چطور مدیریت میکنن وهم آشپزی و رسیدگی ب همسر و بچه و....چطور به همه چی می‌رسید... البته من برا بچه م مادرشوهرم گفت کمک میکنم پیشم میمونه تاوقتی بیای ولی بازم یکم حساسم و... هم خوشحالم و هم ناراحت که بچمون تنها بزارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا سخته حداقل برای من اینطوریه اما روال کار میاد دستت وقتی جا بیفتی خودت متوجه میشی باید چکار کنی

من معمولا غذا رو دو وعده ای درست میکنم

سیر له شده بادمجون کبابی یه سری غذای های اماده مثل مواد اماده کتلت رو تو فریزر دارم انشالله پوره گوجه هم امسال میزارم اینا برای من چند مدل غذای فوری میشه بچه هام هم دخترم امسال میره کلاس دوم و پسرم ششم

اولی که شروع به کار کردم دخترم پنج سالش بود

من اگر کمکی داشتم میرفتم.

کمکی ندارم نمیرم سرکار

طبیعتا سال اول ممکنه سخت بگذره.

عادت میکنی.

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

من سرکار ک میرفتم چون وقتم کم بود برا اشپزی 

همیشه مرغ و گوشت آبپز میذاشتم فریزر 

سبزی سرخ کرده و پیاز داغ و...  

کارا خونه هم شب انجام میدادم بعد میخوابیدم 

ولی خسته کنندس

من انواع خورشها مثل قرمه سبزی و فسنجون و قیمه به مقدار زیاد درست میکنم توی لیوان بستنی میذارم فریزر . ظهر که میام فقط برنج دم میکنم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اگر آدم مسئولیت پذیر و نظم پذیری باشی

و دقیق

قطعا بی برو برگرد 

اوایلش خسته میشی

عصبی میشی

کلافه میشی 

اما

کم کم که میگذره و مدیریت کردن قضیه رو یاد میگیری

بعد

احساس مفید بودن داری

استقلال داری

الگوی بچه ات میشی

تازه بهت بگم

خانمهای شاغل نظمشون از خانمهای خانه دار بیشتره

هم سر و ظاهر خودشون مرتبتره

هم خونه زندگیشون تمیزه

هم غذای خودشون و بچه اشون به موقع و تازه هست

هم تازه کار بیرون از خونه هم دارن

چندتا نکته

قبل از اینکه کارت شروع بشه

حتما مکمل تقویتی برا خودت تهیه کن ( مولتی ویتامین ، آهن و…)

آب کافی بخور

خواب ۷ ساعت داشته باش

تو این مدت که نرفتی سر کار

پیاز سرخ کرده آماده کن تو یخچال داشته باشی

بادمجان سرخ کرده آماده کن بذار داشته باشی

مواد و گوشت ماکارونی رو بپز و آماده کن

نخود پخته و لوبیا پخته از الان بپز بذار تو فریزر 

قبل از سرکار از شب قبل لباسهاتو آماده بذار ی ربع از زمانی هم که باید از خونه بزنی بیرون زودتر آماده شو چون بچه داری یهو خبر نمیکنه

اون لحظه که تو میخوای بزنی بیرون میخواد تو ببریش دستشویی یا تو موهاشو شونه کنی یا تو لباسشو عوض کنی

اونوقت دیرت باشه عصبی تر میشی سر بچه خالی میکنی که وای دیرم شد آخ …

من زن بودنم را دوست دارم🎀
برای نگه داری از بچه ات هممن خودم به شخصه سعی میکنم از کسی کمک نگیرم چون تو تربیت بچه وبزرگ کردنش و ...

آخه راه دور ازدواج کردم وکسی ندارم تویک ساختمونیم . فعلا مجبورم تا سال اول البته پدرش هم هست فقط صبح ها

خراب نمیشه آخه یابوی ماندگی بده آخه تا الان اینکارو نکردم

نه . خراب نمیشه . غذای پخته وقتی در جا بذاری فریزا بوی ماندگی نمیده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .