2777
2789
عنوان

شوهر سابق عقده ای

803 بازدید | 34 پست

من چندین ساله جداشدم و یه پسر ۱۰ساله دارم . شش هفت سال کامل پسرم پیش من بود تا پارسال بخاطر مشکلاتی که داشتم  فکر کردم برای پسرم بهتره که بره پیش پدرش . متاسفانه ولی طرف خیلی عقده ایه مرتب به روشهای مختلف ازار واذیت میرسونه بهش میگم بیشتر به بچه رسیدگی کن میگن دخالت نکن خودم میخوام بچه را ببرم مسافرت. کلاس . نمی زارن. خودش هم مثل آدم نمی مونه موندم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه اینجوری باشه پس من بگم هر بلائی طرف سر پسر من بیاره پس من دخالت نکنم اینکه حرف نشد

حرف شما درسته از لحاظ اخلاقی ولی قانونی تا آزار واذیت ثابت شده ای نباشه و خطر جانی نباشه نمیتونی دخالت کنی 

آزار و اذیت از نگاه آدما مختلفه و با هم فرق داره

مثلا همین که نوشتی کلاس نمیزارتش جالبه بدونیم که در گروه های مختلفی گذاشتن بچه ها سر کلاسهای مختلف یک نوع آزار به حساب میاد

در کل بخاطر بچه باید دوتاون یه جوری با هم کنار بیاین

اگر زیاد رو اعصابش بری اتفاقا برای تربیت بچت بدتر میشه

نمیشه بیاریش پیش خودت؟مشخصه بی مسئولیته

اره دقیقا بی مسئولیته. من بخاطراینکه فقط از لحاظ مالی میتونه برای بچه کاری بکنه نمیدونم چیکار کنم. تنها کاری که کرده بچه رو مدرسه غیرانتفاعی فرستاده و کلاس زبان

اره دقیقا بی مسئولیته. من بخاطراینکه فقط از لحاظ مالی میتونه برای بچه کاری بکنه نمیدونم چیکار کنم. ت ...

خب خوبه دیگه.بنظرم یجوری رفتار نگن که لج کن.پیش بچه ام اصلا از باباش بد نگو.برای روحیه بچه وحشتناک بده

داره لج میکنه با بچه

از اول همینطوری رفتار میکرد؟

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

طفلک بچه.نمیتونی بیاریش پیش خودت کلا.من پسرم کلا پیش خودم

عریزم عالیه اینجوری .اینم از خداش بود که فقط راحت باشه ولی من از لحاظ مالی مخصوصا مشکل داشتم و اونطرف هم از اینایی هست که باید بزور ازش پول بکنی دیدم قراره تا عمر دارم اویزون این بشم

اره دقیقا بی مسئولیته. من بخاطراینکه فقط از لحاظ مالی میتونه برای بچه کاری بکنه نمیدونم چیکار کنم. ت ...

خوبه دیگه خواهر 

شما هم سعی کن باهاش مدارا کنی که بچه رو وسیله تنبیه و انتقام نکنه خودتم بتونی واسش وقت بذاری